Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φορές που έριξε από την καρέκλα κάποιον! Επικές τούμπες
Back To the Future

Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φορές που έριξε από την καρέκλα κάποιον! Επικές τούμπες

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη από την περασμένη Τετάρτη, 1η Ιουλίου, που έπεσαν οριστικά οι τίτλοι τέλους της εκπομπής Ελένη στον Alpha. 

Μαζί της γελάσαμε και κλάψαμε, σε χαρές και σε λύπες.

Η ίδια έχοντας δημιουργήσει τη δική της... σχολή στην τηλεόραση η οποία είχε πάντα για "οδηγούς" της την αλήθεια και τον αυθορμητισμό, μας χάρισε μοναδικές, σχεδόν ανεπανάληπτες τηλεοπτικές στιγμές που φυσικά θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις μνήμες μας.

Ποιος θα ξεχάσει τα... σπρωξίματα της Ελένης κάθε φορά που εκείνη έσκαγε στα γέλια και έθετε... σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα όποιου βρισκόταν δίπλα της.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη μάλιστα, ένας από τους παλιότερους και πιο στενούς συνεργάτες της, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ερωτήθηκε ευθέως αν είχε πάθει ποτέ... εξάρθρωση από τα τόσα σπρωξίματα που είχε ζήσει από την Ελένη.

Φυσικά εκείνος απάντησε με χιούμορ "όχι", σχολιάζοντας με τρυφερό τρόπο την ιδιαιτερότητα αυτή της καλής του φίλης.

Και μπορεί ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος να μην έπαθε τελικά εξάρθρωση, υπήρξαν όμως και εκείνοι οι συνεργάτες ή καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη που είχαν... ατύχημα μετά από σπρώξιμό της.

Πρώτη και καλύτερη η Αθηνά Οικονομάκου η οποία είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της. Έτσι όπως καθόταν λοιπόν στον καναπέ και μιλούσαν, είπε κάτι που προκάλεσε το γέλιο της Ελένης. Μόνο που η ηθοποιός δεν είχε υπολογίσει ότι... κινδύνευε αφού καθόταν ακριβώς δίπλα στη Μενεγάκη. Καταλαβαίνετε τι έγινε στο πλατό όταν την έσπρωξε και εκείνη έπεσε από τον καναπέ. Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Την πιο... επική πτώση όμως είχε η Αντωνία Καλλιμούκου, στενή συνεργάτιδά της τη σεζόν 2013. Συνέβη όταν η Αντωνία είπε ένα στίχο του Καζαντζάκη σε... άσχετη στιγμή, γεγονός που έκανε την Ελένη να σκάσει από τα γέλια, τόσο που άρχισε να ταρακουνά τη συνεργάτιδά της η οποία καθόταν σε σκαμπό. Δεν ήθελε λοιπόν και πολύ να... σωριαστεί κάτω. Καταλαβαίνετε τι γέλια έπεσαν. Δείτε το βίντεο:

"Θύμα" της Μενεγάκη και ο άλλοτε στενός συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας. Αυτό είχε συμβεί το 2012 όταν στην αρχή της εκπομπής η παρουσιάστρια ρώτησε τους συνεργάτες της αν έχουν λαμπάδες και πού θα κάνουν Ανάσταση μιας και ήταν κοντά στο Πάσχα.

Ο δημοσιογράφος, Αλέξανδρος Μωρέλας, είπε πως δεν πηγαίνει στην Ανάσταση γιατί μικρός είχε τραυματική εμπειρία από κροτίδες. Αυτό ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει αντιδράσεις, καυστικά σχόλια και γέλια. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη από το σπρώξιμο, που συνηθίζει να κάνει σε όποιον βρίσκεται δίπλα της την ώρα που γελάει, έριξε από την καρέκλα τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved