Χάρης Βαρθακούρης: Αποκάλυψε πώς μία φωτογραφία τού άλλαξε για πάντα τη ζωή
Back To the Future

Χάρης Βαρθακούρης: Αποκάλυψε πώς μία φωτογραφία τού άλλαξε για πάντα τη ζωή

Ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος είναι δεινός χρήστης των social media θέλησε να μοιραστεί με τους followers του μια πολύ δική του ιστορία με την οποία εξηγεί πώς από τη μία στιγμή στην άλλη άλλαξε για πάντα η ζωή του. 

Ο γνωστός τραγουδοποιός και προσεχώς και παρουσιαστής του Big Brother ανέβασε μια φωτογραφία του που είναι τραβηγμένη εδώ και 12 χρόνια.

Αυτή η φωτογραφία είναι... ιστορικής σημασίας για τον ίδιο αφού έμελλε να γίνει η αφορμή για να αλλάξουν τα πάντα στη ζωή του. Και για να αφήσουμε και σε εκείνον κάτι για να διηγείται διαβάστε τι έγραψε στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας και... θα καταλάβετε:

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ LIKE !! Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 12 χρόνια στη Ζάκυνθο, στις 4 Αυγούστου του 2008. Ήμουν εκεί με τον πατέρα μου για μια συναυλία. Ωστόσο θέλω να καταλήξω αλλού.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έκανε like, ένα χρόνο μετά, Αύγουστο του 2009, μια Αντελίνα Τελώνη. Δεν την ήξερα. Την πρόσεξα όμως στη λίστα των...likers (!!). Μου άρεσε. Πήγα στις δικές της φωτογραφίες από περιέργεια.

Έκανα τα δικά μου like... Τώρα αυτή η κοπέλα, Αντελίνα Βαρθακούρη πλέον, είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει για να φάμε ενώ εγώ λίγο πιο’ κει, ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram και οι δυο κόρες μας, κάπου μέσα, βλέπουν ταινία... Όλα καλά».

Σοφή λοιπόν η συμβουλή του! Προσέχετε όλοι που κάνετε like γιατί ένα τόσο αθώο και μικρό like είναι ικανό να σε φτάσει μέχρι και με... οικογένεια!

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved