Φωτό ντοκουμέντο από τη μοναδική φορά που συνεργάστηκαν Ρένα-Αλίκη!
Back To the Future

Φωτό ντοκουμέντο από τη μοναδική φορά που συνεργάστηκαν Ρένα-Αλίκη!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου διέγραψαν τις δικές τους λαμπρές πορείες στο θέατρο και τον κινηματογράφο, όμως δεν επεδίωξαν ποτέ να συνεργαστούν. 

Χωράνε άλλωστε δύο σταρ τέτοιου βεληνεκούς στην ίδια σκηνή; Μάλλον όχι και προφανώς το γνώριζαν και οι δύο.

Όμως, από καθαρή τύχη ή μάλλον παιχνίδια της μοίρας, χρειάστηκε για πολύ λίγο να μοιραστούν το ίδιο θεατρικό σανίδι. Ήταν το 1962 και συγκεκριμένα τον Αύγουστο όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον Χορν σε μία παράσταση. Τότε, στο θέατρο Μπουρνέλη, η Ρένα Βλαχοπούλου έπαιζε στην "Οδό Ονείρων" του Μάνου Χατζηδάκι και εκεί η Αλίκη τα σαββατοκύριακα αντικαθιστούσε τον Χορν. Ήταν η μοναδική φορά που συνέπραξαν όμως ευτυχώς για την... ιστορία, υπάρχει και φωτογραφία ντοκουμέντο από εκείνη την σύμπραξη.

Μόλις πριν από λίγους μήνες, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά και τις δύο σταρ, είχε αποκαλύψει ένα αστείο περιστατικό κατά τη μοναδική φορά που κάθισαν στο ίδιο τραπέζι Αλίκη και Ρένα. Συγκεκριμένα είχε πει στην εκπομπή Ευτυχείτε:

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν μόνο μια φορά χάρη σε μένα. Ήταν μια μοναδική βραδιά και θα τη θυμάμαι για πάντα. Η Αλίκη για πρώτη φορά τότε έφαγε κατσικάκι με πατάτες, ενώ της είχε ετοιμάσει η Ρένα και ο άντρας της ένα ψάρι. Η Αλίκη έτρωγε μόνο ψάρι και βραστά λαχανικά, τίποτα άλλο. Κι ένα μελομακάρονο που ήταν η… κατάχρηση της χρονιάς της από γλυκά.

Εκείνη τη βραδιά, προς χάριν της Ρένας, κι επειδή της είπε η Ρένα "μωρή φάε να λιγδώσει το άντερό σου, άντε που έχεις γίνει σαν στέκα", αυτό ήταν, η Αλίκη έφαγε και κατσικάκι και πατάτες κι έφαγε και μελομακάρονο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved