Φωτό ντοκουμέντο: Όταν ο Παπαμιχαήλ ήταν ζευγάρι με τη Δέσπω Διαμαντίδου
Back To the Future

Φωτό ντοκουμέντο: Όταν ο Παπαμιχαήλ ήταν ζευγάρι με τη Δέσπω Διαμαντίδου

Πολλά χρόνια πριν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ γνωρίσει και ερωτευτεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη με την οποία απέκτησαν τον μονάκριβο γιο τους Γιάννη, ο ηθοποίος ήταν ζευγάρι με τη Δέσπω Διαμαντίδου

Μεγάλη η διαφορά ηλικίας που χώριζε το ζευγάρι, όμως φαίνεται πως οι προσωπικότητές τους ταίριαζαν απόλυτα, και ας ήταν και οι δύο δυναμικές.

Ο γιος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, έχει στα χέρια του έναν πραγματικό θησαυρό αφού και μόνο το φωτογραφικό υλικό από τις τεράστιες καριέρες των γονιών του, είναι ανεκτίμητο.

Όπως ακριβώς έκανε με τη μητέρα του Αλίκη στην οποία δημιούργησε μία υπέροχη σελίδα στο instagram, έτσι έκανε και για τον πατέρα του, αναρτώντας μοναδικά φωτογραφικά στιγμιότυπα, μερικά από τα οποία δεν έχουν δει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως είναι η μοναδική κοινή φωτογραφία του πατέρα του με την τότε σύντροφό του Δέσπω Διαμαντίδου στον γάμο του αντίπαλου δέους της Αλίκης, Τζένης Καρέζη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου.

Την ημέρα που παντρεύτηκε το ζευγάρι λέγεται ως αστικός μύθος πως ο κόσμος ήταν τόσος πολύς έξω από την εκκλησία που η νύφη επέστρεψε στο σπίτι με σκισμένο νυφικό από τους τόσους πολλούς θαυμαστές της που έπεσαν πάνω της για να πάρουν μαζί τους κάτι από εκείνη.

Όσο για τη σχέση Διαμαντίδου-Παπαμιχαήλ, έληξε λίγο καιρό αργότερα, με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να βρίσκει μετέπειτα τον έρωτα στο πρόσωπο της αξέχαστης Αλίκης.

Δείτε τη φωτό ντοκουμέντο αλλά και πολλά ακόμα φωτογραφικά στιγμιότυπα από εκείνη την εποχή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved