Φίνου: Η εξομολόγηση για τον Πανταζή: «Δεν νευρίαζε εύκολα, εγώ ζήλευα»
Back To the Future

Φίνου: Η εξομολόγηση για τον Πανταζή: «Δεν νευρίαζε εύκολα, εγώ ζήλευα»

Έναν παράφορο έρωτα που κράτησε μόλις δυόμιση χρόνια έζησαν τη δεκαετία του '80 η Καίτη Φίνου και ο Λευτέρης Πανταζής

Τότε η αγαπημένη ηθοποιός ήταν περιζήτητη και εκείνος στην κορυφή της επιτυχίας μιας και ο ένας δίσκος μετά τον άλλον γίνονταν ανάρπαστοι.

Η Καίτη Φίνου, με διάθεση εξομολογητική μίλησε για εκείνα τα δυόμιση χρόνια που έζησε στο πλευρό του τραγουδιστή με τον οποίο συνεχίζουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Διαβάστε το παρακάτω μακροσκελές κείμενό της:

«Πρέπει να έχω έμπνευση,μεγάλη εμπνευση🎶🎶🎶
Μην μου γράψει κανείς τι σκαλίζεις τις σταχτες🎶🎶🎶
Γιατί ο Λευτέρης δεν έχει κανένα πρόβλημα να γράφω ιστορίες απ'την ζωή μας (με μέτρο)🤭😉
Η φωτογραφία είναι από την Ν. Αθηναία στις Τζιτζιφιές. Ήταν το στέκι μου.
Την γνωριμία μας θα την γράψω άλλη φορά, με άλλη φωτογραφία.
Πήγαινα που λέτε στο μαγαζί πάντα με παρέα απ'το θέατρο,διασκέδαση μέχρι πρωίας και μετά Γλυφάδα για ότι τραβούσε η ψυχή και το στομάχι μας.

Ένα βράδυ μου λέει να πάμε βόλτα. Είχε ρεπό και το θέατρο τελείωνε νωρίς. Πάμε Καβούρι. Καθόμαστε σ'ένα παγκάκι και μου λέει τους στίχους από ένα τραγούδι που έγραψε για μένα.(νομίζω πως το έκανε για όλες τις σημαντικές του σχεσεις).
"Κι αν μοιάζει μ' όνειρο η πρώτη μέρα μας,η πρώτη ώρα μας που βρέθηκα κοντά σου🎶🎶🎶 πολύ αργότερα το άκουσα ξαφνικά μελοποιημένα. Σηκωθήκαμε,φύγαμε,και πήγαμε στ'αστέρια στις καμπάνες που έμενε.Το πρωί ξυπνήσαμε και με πήρε μαζί του στο στούντιο που έγραφε τον δίσκο του "Σε νοσταλγώ".


Από κείνο το πρωινό και μετά ζήσαμε μαζί για δυόμισι χρόνια.
Δουλειά πολλή και για τον Λευτέρη και για μένα. Δεν θυμάμαι πόσο κοιμόμασταν. Εγώ πρωινά γύρισμα βράδυ θέατρο μετά πήγαινα με την παρέα μου και σ' άλλα μαγαζιά. Ο Λευτέρης τα πρωινά δημόσιες σχέσεις (που γι' αυτον ήταν κομμάτι της καρδιάς του να πηγαίνει και να μιλάει με κόσμο σε καφέ,ταβερνούλες).....γύριζε στις καμπάνες αργά το απόγευμα άκουγε καινούργια τραγούδια που του έφερναν συνθέτες κι ετοιμαζόταν για το μαγαζί.

Όχι κανένας μας δεν προλάβαινε να κάνει διακοπές. Τα καλοκαίρια μέναμε στις καμπάνες, μπάνιο στην πισίνα (Ήταν η εποχή που οι θάλασσες εδώ ήταν βρωμικες)όποτε είχαμε χρόνο και δουλειά. Πολλή δουλειά. Ήταν από τις πιο ήρεμες σχέσεις. Δεν νευρίαζε εύκολα, εγώ ζήλευα τις τόσες θαυμάστριες, αλλά μέχρι εκεί. Όταν είχε χρόνο ερχόταν και σε γυρίσματα δικά μου. Παίξαμε και σε 2 βιντεοταινίες. Στην μια μάλιστα είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μ' έκανε να γελάω πολύ, είχε χιούμορ...
Τώρα θα πει καποιος: και γιατί δεν συνεχίσετε; Πιστεύω πως όλα είναι γραμμένα και μόνο ο Θεός ξέρει γιατί πρέπει να σταματάει μια σχέση. Τον ευχαριστώ πάντως για τις όμορφες ώρες... Και για τις άσχημες που ήταν τόσο λίγες γιατί... Ε δεν προλαβαιναμε..❤❤🎶🎭».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved