Πώς θα σας φαινόταν να ξεφυλλίσουμε ένα άλμπουμ με παιδικές φωτό των celebrities;
Back To the Future

Πώς θα σας φαινόταν να ξεφυλλίσουμε ένα άλμπουμ με παιδικές φωτό των celebrities;

Και σε ποιον δεν αρέσει να ξεφυλλίζει το άλμπουμ των παιδικών του χρόνων και να γεμίζει με νοσταλγία και όμορφες μνήμες από το παρελθόν εκείνων των ανέμελων χρόνων;

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στα Δικαιώματα των Παιδιών που έχει θεσμοθετήσει ο ΟΗΕ, πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες και παρουσιαστές ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram φωτογραφίες τους από την παιδική τους ηλικία, δίνοντας και σε εμάς μια ιδέα για το πώς ήταν εκείνα τα χρόνια.

Μία από τις πρώτες ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία ανάρτησε μία υπέροχη φωτό της από τα παιδικά της χρόνια γράφοντας στη λεζάντα:

"Αν ήμουν σήμερα παιδί, θα ήθελα να ζω σε έναν κόσμο, χωρίς βία, χωρίς διακρίσεις, χωρίς πόλεμο. Σε έναν κόσμο, με πράσινο, με ποτάμια και δάση, με καθαρές θάλασσες.
Ανάμεσα σε μεγάλους με καθαρά βλέμματα. Μεγάλους που θα μου επέτρεπαν να είμαι ο εαυτός μου, να λέω την γνώμη μου. Μεγάλους που θα με προστάτευαν και θα ένιωθα ασφαλής.
Μεγάλους που θα με άφηναν να ονειρεύομαι και θα μου έδιναν τα εφόδια να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα.
Δεν είμαι παιδί όμως σήμερα. Είμαι η μεγάλη. Και πρέπει να είμαι αυτή που θα ονειρευόμουν ως παιδί...
Κι εγώ κι εσύ και όλοι οι μεγάλοι..."

Ανάλογο τρυφερό μήνυμα ανέβασε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή το οποίο μάλιστα συνόδευε με τρεις φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και έγραψε: "Σήμερα δέχομαι την πρόσκληση της @unicefgreece να συμμετέχω στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, φαντάζομαι ξανά τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού.
Αν ήμουν σήμερα παιδί θα ήθελα να ζω και να μεγαλώνω σε έναν κόσμο χωρίς πανδημίες, βία και μόλυνση του περιβάλλοντος".

Tην ίδια πρόσκληση δέχτηκε και η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία της ως... μπαλαρίνα. Και έγραψε: "Αν ήμουν σήμερα παιδί θα ήθελα να μεγαλώνω σε ένα κόσμο που δεν θα κινδυνεύω και σε ένα πλανήτη που δεν θα κινδυνεύει. Χωρίς θυμό, πόνο, αδικία και κακοποίηση. Ονειρεύομαι ένα κόσμο γεμάτο φως. Σαν το φως που κρύβει η παιδική ψυχή μας... ✨
#Reimagine #WorldChildrensDay #WCD2020
Και προσκαλώ και άλλα φωτεινά παιδάκια να συμμετέχουν..."

Ανάλογο μήνυμα συνοδευόμενο από μία όμορφη φωτογραφία της ως παιδί ανέβασε και η Αθηνά Οικονομάκου: "Αν ήμουν σήμερα παιδί θα ήθελα να μεγαλώνω σ' έναν κόσμο γεμάτο αγάπη, χωρίς βία, πολέμους και αρρώστιες.. σ' έναν πλανήτη που δεν θα κινδυνεύει και σε μια οικογένεια που θα αποτελείται από ψυχικά υγιείς και φωτεινούς ανθρώπους!
Ονειρεύομαι έναν κόσμο χωρίς φόβο♥️".

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε ένα κολάζ από παιδικές της φωτογραφίες γράφοντας: "Αν ήμουν σήμερα παιδί θα ήθελα να ζω σε έναν κόσμο που θα ένιωθα πως οι μεγάλοι με υπολογίζουν. Που θα έπαιρναν την ευθύνη να μου αφήσουν έναν πλανήτη στον οποίο θα μπορέσω να ζήσω. Που θα μου έδιναν το καλύτερο παράδειγμα κι εγώ θα ήμουν υπερήφανη να τους μιμηθώ μεγαλώνοντας. Αυτό θα ήθελα... και ως μεγάλη στο σήμερα, αυτό θα προσπαθήσω να κάνω".

Η παρακάτω gallery μετατρέπεται σε ένα πραγματικό φωτογραφικό άλμπουμ γεμάτο όμορφες παιδικές φωτογραφίες διασήμων της χώρας μας. Δείτε τις:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved