Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Σωτήρη Τζεβελέκου με την ηθοποιό σύζυγό του Έφη Θεοχάρη!Πώς είναι σήμερα
Back To the Future

Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Σωτήρη Τζεβελέκου με την ηθοποιό σύζυγό του Έφη Θεοχάρη!Πώς είναι σήμερα

Σε μία πολύ όμορφη βραδιά που διοργάνωσε το ΤΑΣΕΗ στον Μαγεμένο Αυλό βρέθηκαν σημαντικοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου όμως τα φωτογραφικά φλας έκλεψαν κυρίως οι ηθοποιοί που είχαμε να δούμε πολύ καιρό. 

Κυρίως η εμφάνιση του Σωτήρη Τζεβελέκου με την ηθοποιό σύζυγό του Έφη Θεοχάρη που απολαμβάναμε την χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας ήταν εκείνη που έκανε τα φλας να αστράψουν μιας και είχαμε πάρα πολύ καιρό να τους δούμε κάπου δημόσια μαζί.

Οι δύο ηθοποιοί οι οποίοι πλέον ασχολούνται με άλλα πράγματα και έχουν αποσυρθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο, εθεάθησαν σε μεγάλα κέφια να απολαμβάνουν το δείπνο τους μαζί με πολλούς ακόμα συναδέλφους. Πριν από περίπου δύο χρόνια είχε γραφτεί ότι τόσο ο Σωτήρης Τζεβελέκος όσο και η σύζυγός του Έφη Θεοχάρη εργάζονταν για τα προς το ζην σε ταξί, έχοντας αφήσει για πάντα τον κατά τα άλλα λαμπερά φώτα του καλλιτεχνικού χώρου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μοναχοκόρη τους ζει μόνιμα στο Λονδίνο και εκείνοι απολαμβάνουν την ηρεμία τους στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι.

Στην ίδια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας αλλά και πολλοί άλλοι ηθοποιοί παλιότερων γενιών έδωσαν το παρών. Ανάμεσά τους ο Κώστας Βενετσάνος, ο Δημήτρης Θεοφίλου, η Μαρία Παλαιολόγου, ο Όμηρος Ευστρατιάδης αλλά και ο Μάκης Δελαπόρτας ενώ λαμπερή ήταν η εμφάνιση της Ζωζώς Σαπουντζάκη που συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Φώτη Μεταξόπουλο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved