GNTM: Η Έλντα που θυμάστε πριν 5 χρόνια να την ξεχάσετε! Είναι αγνώριστη και παίρνει... εκδίκηση!
Back To the Future

GNTM: Η Έλντα που θυμάστε πριν 5 χρόνια να την ξεχάσετε! Είναι αγνώριστη και παίρνει... εκδίκηση!

GNTM: Η Έλντα Λάσκα είχε αφήσει το στίγμα της στον κύκλο όπου είχε βγει νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν πριν από πέντε χρόνια όμως και να τη συναντήσετε τυχαία στον δρόμο δεν πρόκειται να την αναγνωρίσετε καθώς πλέον είναι μία... άλλη!

Η αλβανικής καταγωγής καλλονή η οποία έφυγε σχετικά νωρίς από το ριάλιτι μοντέλων καθώς είχε όλα τα φόντα να διεκδικήσει τη νίκη, ασχολείται ακόμα με το μόντελινγκ μόνο που πλέον δεν είναι κοντοκουρεμένη με πλατινέ μαλλί αλλά με μακριά μαύρα μαλλιά.

Έτσι προφανώς και παίρνει την... εκδίκησή της από το total make over που δέχτηκε από τους ειδικούς στο GNTM που είχαν συναντήσει τη σθεναρή αντίδρασή της καθώς ήταν πολύ μεγάλη η αλλαγή της.

Ποια γυναίκα άλλωστε που έχει μακριά μαλλιά θέλει να τα δει κομμένα στον πόντο και με τελείως διαφορετικό χρώμα από αυτό που είχε συνηθίσει;

Η Έλντα λοιπόν, πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της, είναι τελείως διαφορετική και παρ' όλο που δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στο instagram έχει αποκαλύψει στους followers της τον νέο της ευατό που δεν μοιάζει καθόλου στην κοπέλα που γνωρίζαμε.

Αρκεί να δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω για να το διαπιστώσετε και εσείς:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved