Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Η Τόνια Σωτηροπούλου όπως δεν την έχετε ξαναδεί! (photos)
Gossip Specials

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Η Τόνια Σωτηροπούλου όπως δεν την έχετε ξαναδεί! (photos)

Μπορεί η Τόνια Σωτηροπούλου στο κόκκινο χαλί των κινηματογραφικών φεστιβάλ ή σε επίσημες πρεμιέρες και λαμπερές βραδιές να είναι μία θεά της ομορφιάς, όμως στην καθημερινότητά της είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που και τα αθλητικά της θα φορέσει, και για τα ψώνια της ημέρας θα βγει. Μόνο που σε τέτοιες στιγμές είναι αγνώριστη!

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε προ ημερών σε πολυσύχναστο δρόμο του Κολωνακίου να κάνει τα ψώνια της ημέρας.

Δυσκολευτήκαμε αρκετά να την αναγνωρίσουμε καθώς ήταν εντελώς άβαφτη, φορούσε μεγάλα σκούρα γυαλιά και το ντύσιμό της ήταν casual. Κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει σε εκείνη η οποία πάντα επιλέγει να κάνει ξεχωριστές εμφανίσεις, ειδικά όταν πρόκειται να περπατήσει στο κόκκινο χαλί.

Η όμορφη Τόνια έδειχνε βιαστική να προλάβει τις δουλειές της και κρατούσε στα χέρια της αρκετές σακούλες με ψώνια, όχι όμως ρούχα, αξεσουάρ ή παπούτσια όπως θα περίμενε κανείς αλλά καλούδια για το σπίτι. Αυτό που ζει εδώ και μερικούς μήνες με τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια.

Η συγκατοίκησή τους μοιάζει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο μιας και κάθε μέρα που περνά οι δυο τους δείχνουν ακόμα πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

Μία απόφαση που εξέπληξε ευχάριστα όσους τους συναναστρέφονται καθώς από την πρώτη στιγμή που ήρθαν κοντά, ταίριαξαν απόλυτα τόσο στη στάση ζωής τους όσο και στις αναζητήσεις τους για το μέλλον. Καλλιτέχνες και οι δύο, καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον και συμμερίζονται τις αγωνίες και τις ανησυχίες ο ένας του άλλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved