Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα που δεν θέλαμε να δούμε! (photos)
Gossip Specials

Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα που δεν θέλαμε να δούμε! (photos)

Η Ελένη Φουρέιρα μας έχει συνηθίσει σε ultra σέξι εμφανίσεις και γι’ αυτό έχει… ανεβάσει τον πήχη στις προσδοκίες μας σε ό,τι έχει να κάνει με το πώς θέλουμε να την απολαμβάνουμε σε κάθε δημόσια εμφάνισή της.

Σε πρόσφατη έξοδό της όμως, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο καλός της φίλος Κωνσταντίνος Αργυρός, όχι μόνο δεν μας εντυπωσίασε αλλά έκανε εμφάνιση που σίγουρα δεν θέλαμε να δούμε!

Γιατί όταν έχεις στο μυαλό σου την Ελένη ως το απόλυτο sex symbol των ημερών μας, μάλλον δυσανασχετείς όταν εκείνη εμφανίζεται με τρόπο που κανείς δεν θα περίμενε.

Μακιγιάζ που μάλλον ήταν όλο λάθος -από τα ιδιαιτέρως τονισμένα φρύδια της, τα ελαφρώς βαμμένα μάτια μέχρι και το κακό contouring-, μαλλί που δεν θύμιζε σε τίποτα την πλούσια κόμη της η οποία αποτελεί και το σήμα κατατεθέν της -ειδικά μετά το Fuego…

Όλα αυτά συνηγορούσαν σε μία όχι και τόσο επιτυχημένη εμφάνισή της. Κάτι που σημαίνει ότι και τα φωτογραφικά κλικ των επαγγελματιών του είδους που παραμόνευαν στο νυχτερινό κέντρο για να απαθανατίσουν επώνυμους θαμώνες, δεν θα μπορούσαν παρά να απογοητεύουν.

Και για του λόγου το αληθές, δείτε στην παρακάτω gallery για τι ακριβώς μιλάμε και είμαστε σίγουροι ότι ούτε και εσείς θα θέλατε να δείτε αυτά τα φωτογραφικά ενσταντανέ της τραγουδίστριας…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved