Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το μαύρο μαγιό, το κινητό και το trend του καλοκαιριού (photos)
Gossip Specials

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το μαύρο μαγιό, το κινητό και το trend του καλοκαιριού (photos)

Και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλει την Μύκονό της! Η ξανθιά καλλονή βρέθηκε στον Ορνό και εντυπωσίασε με την σέξι εμφάνισή της! 

Το κορίτσι που γνωρίσαμε από το reality μόδας του ΣΚΑΪ, το My Style rocks, βρίσκεται στην Μύκονο και απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε κάθε ευκαιρία που βρίσκεται πετάγεται μέχρι το νησί των ανέμων και ζει μερικές στιγμές μακριά από την Αθήνα και τη βουή της πόλης!

Η πρώην παίκτρια του My Style rocks εντυπωσίασε τους λουόμενους στο Pasaji στον Ορνό της Μυκόνου με τη σέξι εμφάνισή της και το μαύρο με λωρίδες μαγιό της. Φυσικά ένα κορίτσι που λατρεύει την μόδα δε θα μπορούσε να μη φόραγε το trend του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από το βραχιολάκι με κοχύλια στο πόδι της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παρά το γεγονός ότι ήθελε να ξεκουραστεί δεν άφηνε αναπάντητη κλήση στο κινητό της αφού οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι πολλές και οι απαιτήσεις μεγάλες.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv στην gallery και απολαύστε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στα καλύτερά της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved