Ανδρέας Καρβέλας: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τους γονείς του, τη Βίσση και την αδελφή του Σοφία
7626460
Gossip Specials

Ανδρέας Καρβέλας: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τους γονείς του, τη Βίσση και την αδελφή του Σοφία

Ο 15χρονος γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτα Πάνια, ο Ανδρέας σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις όμως για την αδελφή του, Σοφία έκανε μία εξαίρεση. 

Χθες η Σοφία Καρβέλα, η οποία ζει μόνιμα με την οικογένειά της στην Αμερική παρουσίασε μαζί με τη στενή της συνεργάτιδα Μελίνα Γιαμαλάκη τη νέα κολεξιόν της με μαγιό και φυσικά είχε στο πλευρό της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, ανάμεσά τους βέβαια και τον αδελφό της, Ανδρέα ο οποίος αν και συνεχίζει να είναι μαθητής είπε να κάνει μία εξαίρεση και να δώσει το παρών σε μία τόσο σημαντική στιγμή της.

Φυσικά, όλα τα φωτογραφικά φλας περίμεναν να απαθανατίσουν όλα τα μέλη της οικογένειας Καρβέλα, παλιότερα και νεότερα σε ένα πλάνο και τα κατάφεραν, με τον Ανδρέα Καρβέλα φυσικά να κλέβει τις εντυπώσεις αφού σπάνια εμφανίζεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Εννοείται πως η μητέρα του, Αννίτα Πάνια δεν τον άφηνε από το βλέμμα της, δείχνοντας πραγματικά χαρούμενη που είχε κάνει αυτή την έξοδο μαζί του.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε επίσης την παρουσιάστρια με τον πρώην σύζυγό της σε τρελά κέφια όπως βέβαια και την πάντα λαμπερή Άννα Βίσση η οποία δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται στο πλευρό της μοναχοκόρης της σε μία τέτοια σημαντική επαγγελματική της στιγμή. Παρούσα φυσικά και η νέα σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, Έλενα Φερεντίνου η οποία πριν από μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί του μουσικοσυνθέτη. Δείτε φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved