Μενεγάκη- Ματέο: Χεράκι- χεράκι στην Πεντέλη- Οι αγορές επίπλων και η χαλάρωση στην κουνιστή καρέκλα
Gossip Cam

Μενεγάκη- Ματέο: Χεράκι- χεράκι στην Πεντέλη- Οι αγορές επίπλων και η χαλάρωση στην κουνιστή καρέκλα

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος πήγαν για ψώνια στην Πεντέλη.

Τα βόρεια προάστια επέλεξε το ζευγάρι για να κάνει τις αγορές του. Οι δυο τους, όπως φαίνεται, άλλωστε, και από τις φωτογραφίες, ψάχνουν να βρουν καινούργια έπιπλα για το σπίτι ή το ξενοδοχείο τους στα Άχλα της Άνδρου. Άλλωστε, σε λίγες μέρες ξεκινάει και η καλοκαιρινή περίοδος για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και οι περισσότεροι επιχειρηματίες ολοκληρώνουν αυτό το διάστημα τις ανακαινίσεις των χώρων τους.

Ο Μάκης Παντζόπουλος εμπιστεύεται με κλειστά μάτια το γούστο της συζύγου του. Η παρουσιάστρια του Alpha, φαίνεται ότι έψαχνε να βρει ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό έπιπλο και εκείνο που της τράβηξε αμέσως την προσοχή ήταν μία κουνιστή μπαμπού πολυθρόνα. Με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει η Ελένη Μενεγάκη όχι απλά έκατσε στην αναπαυτική πολυθρόνα αλλά «χώθηκε» μέσα σε αυτήν δείχνοντας σε όλους πόσο πολύ της άρεσε... Φυσικά, δεν έλειπαν οι πολλές ερωτήσεις της στην πωλήτρια η οποία και εκείνη καθόταν μαζί της στην αναπαυτική καρέκλα.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, έφυγαν από το κατάστημα πιασμένοι χεράκι- χεράκι, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλεμματα. Ο έρωτάς τους άλλωστε δεν μπορεί να κρυφτεί.

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα casual και άνετο ντύσιμο, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η ίδια, είχε πει πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή της ότι έχει ξεκινήσει δίαιτα αφού είναι σίγουρη ότι τις ημέρες του Πάσχα δε θα μπορεί να αντισταθεί στις λιχουδιές του οικογενειακού τραπεζιού, το οποίο, για μία ακόμη χρονιά θα επιμεληθεί η ίδια.

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved