Η Λένα Παπαληγούρα με τον γιο της – Μια βόλτα μόνο για δύο (photos)
Gossip Cam

Η Λένα Παπαληγούρα με τον γιο της – Μια βόλτα μόνο για δύο (photos)

H Λένα Παπαληγούρα έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη.

Εκείνη και ο γιος της, καρπός του έρωτά της με τον Άκη Πάντο, έκαναν μια βόλτα για δύο στο κέντρο της Αθήνας.

Η νέα μαμά ήταν πολλή περιποιητική με τον μικρό Αναστάσιο, όπως θα ονομαστεί ο μικρός. Τον είχε στην αγκαλιά της και τον φρόντιζε στοργικά και με πολλή γλυκύτητα.

Η Λένα παντρεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου με τον Άκη Πάντο, ενώ δυο μήνες μετά απέκτησε τον γιο της, ο οποίος συμπλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού.

«Η πρόταση γάμου έγινε πολύ πριν μείνω έγκυος. Ήταν να κάνουμε χριστουγεννιάτικο πάρτι γάμου απλώς, λόγω της εγκυμοσύνης, το… επισπεύσαμε λίγο! Ήθελα να ζήσω κάθε στιγμή, από την προετοιμασία ως τη μέρα εκείνη. Οργανώσαμε το πάρτι μόνοι μας, προσπαθήσαμε πολύ και, όταν ήρθε η ώρα, το ζήσαμε στο φουλ! Δε σκεφτόμουν το μετά, νομίζω ότι δε σκεφτόμουν τίποτα. Το μόνο μου άγχος ήταν μην κουραστώ παραπάνω από όσο έπρεπε. Κατά τα άλλα νομίζω ότι καταφέραμε να το χαρούμε», είχε πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

Η Λένα Παπαληγούρα άρχισε να επανέρχεται στη δουλειά, αφού την είδαμε πρόσφατα στη σειρά «Ου Φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου και ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά που αποχωρίστηκε τον γιο της.

«Ήταν η πρώτη φορά που τον άφησα και γκρίνιαζε, απ' ό,τι μου είπαν η μαμά μου, ο σύζυγος μου Άκης και οι γονείς του τον φρόντιζαν όλοι εναλλάξ. Ωστόσο νομίζω ότι εγώ βίωσα το μεγαλύτερο σοκ γιατί ήμασταν αυτοκόλ­λητοι επί πέντε μήνες. Φαντάσου, όταν είχα­με απογευματινά γυρίσματα, ξυπνούσα μαζί του και πηγαίναμε στον κήπο για να προλά­βω να τον χαρώ μέχρι να αρχίσει το γύρισμα», είχε επίσης αναφέρει η ηθοποιός.

Δείτε τους στις παρακάτω φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved