Είδαμε την κόρη της Τάμτα και μείναμε με το στόμα ανοιχτό! (Photos)

Είδαμε την κόρη της Τάμτα και μείναμε με το στόμα ανοιχτό! (Photos)

Η κόρη της Τάμτα μεγάλωσε και είναι πραγματικά μια κούκλα!

Η Άννι, η κόρη που απέκτησε η τραγουδίστρια σε πολύ μικρή ηλικία, είναι πλέον 23 ετών και ζει στην Πάτρα όπου σπουδάζει στο τμήμα διαχείρισης περιβάλλοντος και φυσικών πόρων.

Μαμά και κόρη έχουν μια δυνατή σχέση ενώ ορισμένες φορές η ίδια η μαμά νομίζει ότι συναναστρέφεται με την μικρότερη αδελφή της.

Αυτές τις μέρες η Άννι βρίσκεται στην Αθήνα και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε να απολαμβάνει το μπάνιο της σε παραλία της Βουλιαγμένης.

Όπως κι εσείς θα δείτε είναι μια κούκλα και όπως αντιλαμβάνεται κανείς έχει πάρει πολλά στοιχεία από τη μητέρα της.


«Τώρα που η κόρη μου έχει μεγαλώσει, πιστεύω πως ναι. Αλλά δεν θέλω να προβάλλω το συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν έχω πουλήσει ποτέ την προσωπική μου ζωή, ούτε το παιδί μου.

Όσες φορές έχω μιλήσει το έχω κάνει γιατί θέλω να περάσω ένα καλό μήνυμα. Αυτό που έχω να πω στις μαμάδες είναι πως τα πρώτα χρόνια είναι πολύ δύσκολα με τα μικρά παιδιά.

Θέλει πολλή δουλειά και υπομονή, αλλά μόλις μεγαλώσουν και διαμορφώσουν την προσωπικότητά τους, αυτόματα σκέφτεσαι πως όλα τα ξενύχτια και τα κλάματα που έριξες, τελικά, άξιζαν τον κόπο», είχε δηλώσει η Τάμτα σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε την στη gallery

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY