Ο Αλέξης Γεωργούλης επέστρεψε από Βρυξέλλες και τον… υποδεχτήκαμε στο αεροδρόμιο! (photos)
Gossip Cam

Ο Αλέξης Γεωργούλης επέστρεψε από Βρυξέλλες και τον… υποδεχτήκαμε στο αεροδρόμιο! (photos)

Μετά την εκλογή του στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ο Αλέξης Γεωργούλης πρέπει να συνηθίσει ότι θα είναι μόνιμα με μία βαλίτσα στο χέρι.

Όχι βέβαια πως πριν ήταν «καρφωμένος» στην Ελλάδα μιας και, όπως όλοι γνωρίζουμε, είχε αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Τώρα, όμως και οι συνθήκες και οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει και έτσι ο αγαπημένος γοητευτικός ηθοποιός έχει αρχίσει να συνηθίζει τη νέα του ζωή η οποία θα μοιράζεται, αναγκαστικά, ανάμεσα στις Βρυξέλλες όπου εδρεύει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Αθήνα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αλέξη Γεωργούλη στις αφίξεις του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Ντυμένος casual και ολομόναχος, κρατώντας την βαλίτσα του, ο ευρωβουλευτής το πρώτο πράγμα που έκανε με το που πάτησε σε ελληνικό έδαφος, ήταν να ανοίξει το κινητό του. Βλέπετε, ήταν αρκετές οι μέρες που πέρασε μακριά από την πατρίδα και ήταν φυσικό να θέλει να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα, τους δικούς του ανθρώπους που τόσο πολύ τού είχαν λείψει.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή του στην Ελλάδα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved