Είδαμε τον πρωταγωνιστή της νέας σειράς του Ρήγα στον ΣΚΑΪ και μας έπεσαν τα σαγόνια! (photos)
Gossip Cam

Είδαμε τον πρωταγωνιστή της νέας σειράς του Ρήγα στον ΣΚΑΪ και μας έπεσαν τα σαγόνια! (photos)

Ο Αλέξανδρος Ρήγας επαναφέρει στην τηλεόραση τη σειρά «Κόκκινο Δωμάτιο» και θα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, όμως με το νέο τίτλο «Room Service, πλιζ». Εμείς «τσακώσαμε» τον καινούργιο πρωταγωνιστή στη Μύκονο! Κορίτσια για ρίξτε καλές ματιές!

Ο 28χρονος ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, κι όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες μια τέτοια πορεία ήταν αναπόφευκτη.

Ακόμη, έχει δουλέψει σε bar σε νεαρή ηλικία προκειμένου να μην επιβαρύνει οικονομικά τους γονείς του, ενώ μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ένα απρόσμενο περιστατικό με θαμώνα του μαγαζιού και θαυμάστριά του.

Μια φορά ήρθε μία κοπέλα και ήθελε σώνει και καλά να με φιλήσει στο στόμα επειδή το είχε «όνειρό της». Άκου τώρα πράγματα… Αν είναι δυνατόν! Αυτά συμβαίνουν. Τα αντιμετωπίζεις, όμως, με χιούμορ».

Μετά από αρκετές δουλειές στον χώρο του modeling λοιπόν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και να δοκιμάσει τις δυνατότητές τους ως ηθοποιός. Συμμετείχε στην σειρά του ΑΝΤ1 «Ταμάμ» και τώρα ετοιμάζεται για τη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον ηθοποιό στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Pasaji

Δείτε για ποιον πρόκειται στις ακόλουθες φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved