Κλεφτά φιλιά στα... πεταχτά για το ερωτευμένο ζευγάρι! (photos)
Gossip Cam

Κλεφτά φιλιά στα... πεταχτά για το ερωτευμένο ζευγάρι! (photos)

Μπορεί να έχουν παντρευτεί εδώ και περίπου δυόμιση χρόνια, όμως ο έρωτάς τους παραμένει ζωντανός. Και δεν το λέμε εμείς. Το αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που ήρθαν στα χέρια μας... 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Ιανουάριο του 2017 και μάλιστα η όλη οργάνωση ήταν άκρως εναλλακτική όπως βέβαια και ο γαμπρός με τη νύφη.

Παρ' όλο που έχει περάσει τόσος καιρός από εκείνη την ημέρα όμως, οι δυο τους δείχνουν να είναι στα καλύτερά τους και να απολαμβάνουν την ευτυχία τους. Και παρ' όλο που είναι και οι δύο πολύ επιτυχημένοι στον επαγγελματικό τομέα με τον οποίο καταπιάνονται, έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, μερικές φορές δεν μπορούν να κρυφτούν και από τους φωτογραφικούς φακούς που καραδοκούν. Τα φλας μάλιστα τούς "τσάκωσαν" σε πολύ τρυφερές στιγμές τους σε ένα διάλειμμα εκείνου από τη δουλειά του.

Ο λόγος για τον κορυφαίο σεφ Δημήτρη Κατριβέση και τη σύζυγό του Μαριάντα Πιερίδη οι οποίοι εθεάθησαν να φιλιούνται σαν... σχολιαρόπαιδα σε μία άκρη και σαν να ήθελαν να κρυφτούν από τον υπόλοιπο κόσμο. Βρίσκονταν στο Ζάππειο όπου φιλοξενούνταν το φεστιβάλ γαστρονομίας Taste of Athens και στο οποίο ο Κατριβέσης συμμετείχε με τις υπέροχες συνταγές τους.

Κοιτιόντουσαν στα μάτια και μιλώντας τρυφερά ο ένας στον άλλον, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται δείχνοντας πολύ ερωτευμένοι. Δείτε τις φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved