Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης της Αλίκης Βουγιουκλάκη! (photos)
Gossip Cam

Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης της Αλίκης Βουγιουκλάκη! (photos)

Βαφτίστηκε χθες το μεσημέρι η Αλίκη Βουγιουκλάκη, κόρη του ανιψιού της αξέχαστης Ελληνίδας σταρ, Αιμίλιου Βουγιουκλάκη

Η πιτσιρίκα είχε για νονούς τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον Δημήτρη Κιούση και τη Χριστιάνα Παπαγεωργάκη και φυσικά ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στη βάφτισή της που έγινε στον ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην καρδιά της Γλυφάδας.

Αναμενόμενο, αν σκεφτεί κανείς πως ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης είναι αντιδήμαρχος Γλυφάδας. Γι' αυτό και δεν ήταν λίγοι οι πολιτικοί που έδωσαν το παρών στο μυστήριο. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Σαμαράς, Φάνη Πάλη Πετραλιά, οι Δήμαρχοι Νοτιών Προαστίων και πολλοί ακόμα.

Από τον καλλιτεχνικό χώρο για να τιμήσουν τον ευτυχισμένο παππού της μικρής, Αντώνη Βουγιουκλάκη, το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι Μπέσσυ Αργυράκη, Μαίρη Βιδάλη, Άννα Φόνσου, Άριελ Κωνσταντινίδη, Κώστας Πρέκας, Γιάννης Ζουγανέλης, Τάκης Ζαχαράτος και πολλοί ακόμα.

Τον υπέροχο στολισμό της εκκλησίας που είχε ως θέμα του τη λίμνη των κύκνων είχε αναλάβει εξολοκλήρου η ευτυχής μαμά Κατερίνα Βουγιουκλάκη η οποία έλαμπε από ευτυχία κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.

Φυσικά, από μία τόσο όμορφη οικογενειακή στιγμή δεν θα μπορούσε να λείψει η συγκίνηση των μελών της οικογένειας που καμάρωναν τη μικρούλα στη βουτιά της στην κολυμπήθρα.

Δείτε στην gallery το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved