Acro: Λαμπερή πρεμιέρα για Βανδή-Νίνο-Παπαδόπουλο! Οι εκπλήξεις on stage και οι επώνυμες παρουσίες
Gossip Cam

Acro: Λαμπερή πρεμιέρα για Βανδή-Νίνο-Παπαδόπουλο! Οι εκπλήξεις on stage και οι επώνυμες παρουσίες

Acro: Μία από τις πιο εντυπωσιακές και λαμπερές πρεμιέρες της φετινής σεζόν ήταν αυτή που είχαν την περασμένη Παρασκευή οι συντελεστές του σχήματος που αποτελούν η Δέσποινα Βανδή, ο Νίνο και ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Μία εκθαμβωτική Δέσποινα, ένας απολαυστικός Νίνο και ένας ακούραστος Γιώργος, χάρισαν στο κοινό που έσπευσε να τους δει live μοναδικές συγκινήσεις και ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι.

Φυσικά τις εντυπώσεις έκλεψε η Δέσποινα Βανδή με την πρώτη εμφάνισή της επί σκηνής με μία δαντελένια ολόσωμη φόρμα σε μαύρο χρώμα με παγιέτες, δημιουργία των αγαπημένων της MI-RO.

Την είχε συνδυάσει με ψηλοτάκουνα μποτάκια και μια εντυπωσιακή μάσκα στο πρόσωπο του label House Of Malakai.

Με αυτή την εμφάνιση τραγούδησε τη νέα της επιτυχία «Έστω λίγο ακόμα» και φυσικά καταχειροκροτήθηκε.

Μοναδικές συγκινήσεις, όμως χάρισαν με τις ερμηνείες τους ο Νίνο και ο Γιώργος Παπαδόπουλος οι οποίοι και έκαναν το κέφι να χτυπήσει κόκκινο!

Οι εκπλήξεις της βραδιάς, βέβαια πολλές, με highlight του προγράμματος την παρουσία και των τριών καλλιτεχνών επί σκηνής ερμηνεύοντας υπέροχα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι επώνυμες παρουσίες στη σάλα του Acro η οποία είχε γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο που ήθελε να διασκεδάσει και φυσικά να αποθεώσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την υπέροχη πρεμιέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved