Φως: Οι... ζημιές της Μακρυπούλια και το βαρύ ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! (photos)
Gossip Cam

Φως: Οι... ζημιές της Μακρυπούλια και το βαρύ ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου! (photos)

Το... 'καψαν το βράδυ του Σαββάτου η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την παρέα τους σε ένα από πιο επιτυχημένα νυχτερινά σχήματα του φετινού χειμώνα, στο Φως

Οι δύο ηθοποιοί οι οποίες είναι πολύ καλές φίλες εδώ και χρόνια, μαζί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Δάσκαλο και τους ηθοποιούς Θανάση Αλευρά και Γιάννη Ποιμενίδη βρέθηκαν πρώτο τραπέζι πίστα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα με μεγάλη επιτυχία και πραγματικά το καταδιασκέδασαν.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δε σε τόσο μεγάλα κέφια που του 'δωσαν και κατάλαβε σε ποτό, χορό και λουλουδοπόλεμο.

Μάλιστα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έδειξε να περνά τόσο καλά που κάποια σηκώθηκε από το τραπέζι, βρέθηκε στη σκηνή και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.

Φυσικά η παρέα της την αποθέωσε με χειροκροτήματα αλλά και πολλά πανέρια λουλούδια, όπως το ίδιο έκανε και με τις μοναδικές ερμηνείες της Πέγκυς Ζήνα η οποία έχει αποδείξει πως όχι μόνο κρατάει τα ηνία της νυχτερινής διασκέδασης αλλά ξέρει και να οδηγεί το κοινό της σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι.

Η βραδιά για την επώνυμη παρέα πέρασε με το ίδιο αμείωτο κέφι και πολύ γέλιο.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη αυτή βραδιά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved