Παπαληγούρα: Πρώτη δημόσια μετά την είδηση ότι είναι ξανά έγκυος! Η βόλτα με την Παππά και τα μωρά!
Gossip Cam

Παπαληγούρα: Πρώτη δημόσια μετά την είδηση ότι είναι ξανά έγκυος! Η βόλτα με την Παππά και τα μωρά!

Στο κέντρο της Αθήνας εθεάθησαν δύο από τις πιο γλυκές μανούλες της ελληνικής σόουμπιζ, η Λένα Παπαληγούρα και η Ιωάννα Παππά!

Οι δύο ηθοποιοί οι οποίες πλέον έχουν και συγγενική σχέση αφού οι σύντροφοί τους είναι αδέλφια, ο Άκης και ο Κώστας Πάντος αντίστοιχα, είναι πολύ καλές φίλες και ειδικά αφότου γέννησαν τους γιους τους, περνούν πολύ χρόνο μαζί.

Βέβαια έχουν και κοινές ασχολίες όπως είναι η καθημερινή βόλτα με τα μωρά τους, τον 15 μηνών γιο της Λένας Παπαληγούρα και τον μόλις έξι μηνών γιο της Ιωάννας Παππά.

Λένα και Ιωάννα έδειξαν να απολαμβάνουν τον περίπατό τους, όπως βέβαια την απολάμβαναν και τα αγοράκια τους στα οποία πλέον έχουν αφοσιωθεί, παρά το γεγονός ότι δεν εγκαταλείπουν ποτέ την καλλιτεχνική τους δράση.

Οι δύο ευτυχισμένες μαμάδες έδειξαν να απολαμβάνουν το όμορφο χειμωνιάτικο πρωινό αλλά και την κουβέντα που έκαναν καθώς περπατούσαν.

Άλλωστε, η μία συμβουλεύεται την άλλη, ειδικά σε θέματα μητρότητας με την Ιωάννα να έχει αποκαλύψει κατά το παρελθόν σε συνεντεύξεις της πως η Λένα της δίνει πολύτιμα tips για την ανατροφή του γιου της.

Δείτε φωτογραφίες από τη βόλτα των δύο ηθοποιών με τα μωρά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved