Κατερίνα Καινούργιου-Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η βόλτα στο Κολωνάκι και η τρυφερή αγκαλιά (photos)
Gossip Cam

Κατερίνα Καινούργιου-Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η βόλτα στο Κολωνάκι και η τρυφερή αγκαλιά (photos)

Με τους δρόμους της Αθήνας να είναι πλέον έρημοι, λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού, φαντάζει πολυτέλεια να συναντάς επώνυμους.

Και όπως φαντάζει εικόνα ανάμνησης η συγκεκριμένη σε εμάς, σίγουρα φαντάζει και στους ίδιους εικόνα από το παρελθόν αφού έχουν πολύ καιρό να βγουν από το σπίτι.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μένουν και εκείνοι σπίτι, όπως όλοι οι Έλληνες, συμμορφούμενοι με τις γενικές οδηγίες των επιστημόνων για τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, λοιπόν όπου οι δυο ερωτευμένοι απεικονίζονται στους δρόμους του Κολωνακίου να απολαμβάνουν τη βόλτα τους έχουν τραβηχτεί πριν από τα περιοριστικά μέτρα.

Σε αυτές, η Κατερίνα, ντυμένη casual και με ελάχιστο μακιγιάζ, δείχνει να απολαμβάνει τον περίπατό της με τον αγαπημένο της, ενώ και εκείνος δείχνει να είναι σε πολύ καλή διάθεση.

Στη βόλτα τους συνάντησαν και κάποιον γνωστό τους με τον οποίο συνομίλησαν ενώ λίγο αργότερα επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία και αναχώρησαν για το σπίτι.

Αυτές τις μέρες του περιορισμού, η Κατερίνα μετακινείται μόνο για να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής της Ευτυχείτε και επιστρέφει και πάλι στο σπίτι.

Εκεί φροντίζει να περνάει δημιουργικό χρόνο με τον σύντροφό της με τον οποίο δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη. Μάλιστα προσφάτως, πρόδωσαν και κάποιες όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί, μαγειρεύοντας.

Φροντίζουν και οι δύο να τρέφονται σωστά ώστε να θωρακίζουν όσο μπορούν τους οργανισμούς τους και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της καραντίνας, όπως όλα τα ερωτευμένα ζευγάρι.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες τους από τη βόλτα τους στο Κολωνάκι, προ κρίσης του κορονοϊού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved