Γονίδης: Εξιτήριο για τη γυναίκα και τη νεογέννητη κόρη του από το μαιευτήριο!
Gossip Cam

Γονίδης: Εξιτήριο για τη γυναίκα και τη νεογέννητη κόρη του από το μαιευτήριο!

Ο Σταμάτης Γονίδης πλέον ξεκινάει μία νέα ζωή γεμάτη γέλια και παιδικά κλάματα αφού η νεογέννητη κόρη του και η γυναίκα του πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο. 

Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο το περασμένο Σάββατο και ο 63χρονος τραγουδιστής κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Ο Σταμάτης Γονίδης, στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη γέννηση της κόρης του είχε πει: «Είμαι πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι σα να γίνομαι ξανά νέος. Βέβαια και ήμουν εκεί.

Δεν μπήκα μέσα, ήθελα να το ζήσω παραδοσιακά και να περιμένω. Ήθελα να γίνει όπως γίνεται πάντα. Γέννησε φυσιολογικά χωρίς καισαρική. Γεννήθηκε 3,650. Μου μοιάζει πάρα πολύ και έχει μόνο τα χείλη της γυναίκας μου. Η Κατερίνα είναι πολύ ευτυχισμένη».

Σήμερα λοιπόν, το μεσημέρι, η οικογένεια Γονίδη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο Μητέρα και έφυγε για να κάνει μία νέα αρχή με το νέο μέλος της οικογένειας που όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής θα βαφτιστεί Μαρία Ελένη καθώς γεννήθηκε ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου ενώ Ελένη είναι το όνομα της πεθεράς του.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο του ζευγαριού με το μωρό του από το μαιευτήριο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved