Νικολέττα Ράλλη: Casual chic σε βόλτα με το μωρό της! (photos)
Gossip Cam

Νικολέττα Ράλλη: Casual chic σε βόλτα με το μωρό της! (photos)

Σίγουρα το lockdown που διανύουμε όλοι είναι μία από τις ωραιότερες περιόδους στη ζωή της Νικολέτας Ράλλη η οποία θα μείνει αξέχαστη. 

Από τον περασμένο Ιούνιο που γέννησε, είναι αφοσιωμένη στην ανατροφή της μικρούλας της που ήρθε στον κόσμο για να σκορπίσει την απέραντη ευτυχία σε εκείνη, τον σύντροφό της Μιχάλη Ανδρίτσο και τις οικογένειές τους.

Και από τότε, η όμορφη παρουσιάστρια και blogger του queen.gr περνά χρόνο με τη μικρή πριγκίπισσά της, να την φροντίζει και να την έχει αγκαλιά.

Η ζωή της Νικολέτας Ράλλη άλλαξε, όπως και οι προτεραιότητές της. Πλέον έχει μάτια και σκέψη μόνο για τη μικρή Σοφία -όπως η ίδια ανακοίνωσε πως θα βαφτιστεί η κόρη τους- και τρελαίνεται για τις μέρες και ώρες εκείνες που μπορούν να περνούν όλοι μαζί ως οικογένεια.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε προ ημερών τη Νικολέττα Ράλλη σε μία από τις βόλτες που συνηθίζει να κάνει με την κόρη της καθημερινά. Αυτή τη φορά την εντοπίσαμε στο Ζάππειο να απολαμβάνει τον περίπατό της, έχοντας φροντίσει βέβαια να είναι το μωρό της στα ζεστά. Ζεστά ρούχα όμως φορούσε και εκείνη, φροντίζοντας όμως πάντα να είναι σικ και κομψή.

Το συγκλονιστικό παλτό που φορούσε και που είχε συνδυάσει άψογα με μαύρες γαλότσες, έκανε τη... διαφορά στο look της.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βόλτες της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved