Γιατί και το lockdown θέλει τα... ακροβατικά του για ηθοποιό από τις Μέλισσες!
Gossip Cam

Γιατί και το lockdown θέλει τα... ακροβατικά του για ηθοποιό από τις Μέλισσες!

Μετακίνηση 6 για ένα πολύ ταιριαστό καλλιτεχνικό ζευγάρι του θεάτρου!

Οι δύο καλλιτέχνες με τις συνεργασίες τους τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει στη συνείδηση του κόσμου ως ένα από τα πιο αγαπητά καλλιτεχνικά ζευγάρια και η αλήθεια είναι ότι έχουν χαρίσει στο θεατρόφιλο κοινό υπέροχες ερμηνείες πάνω στο σανίδι.

Προσφάτως ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δυο τους σε... μετακίνηση 6 καθώς εν μέσω lockdown είπαν να κάνουν στη γειτονιά τους αυτό που κάνουν πάρα πολλοί από εμάς για να ξεφύγουν λίγο από την κλεισούρα του σπιτιού και να γυμναστούν.

Ο λόγος για τον Παύλο Κουρτίδη και τη Ζωή Σωτηροπούλου οι οποίοι έχουν μία άψογη συνεργασία μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια και έχουν απόλυτο σεβασμό αλλά και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον.

Ο γνωστός ηθοποιός και χορογράφος τον οποίο είδαμε πριν από λίγο καιρό σε guest ρόλο στις Άγριες Μέλισσες όπου υποδυόταν τον Λια, ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Δούκα που τον βοήθησε να καταστρέψει τους αγρότες και η εντυπωσιακή χορεύτρια και κινησιολόγος φορώντας τα αθλητικά τους βγήκα για τρέξιμο σε πάρκο κοντά στο σπίτι τους.

Μάλιστα εκείνος, προκειμένου να γυμνάσει και άλλα μέρη του σώματός του, έκανε και διάφορα... ακροβατικά, με τη Ζωή Σωτηροπούλου να απολαμβάνει τη... δεξιότητά του σε αυτά.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved