Σπάνια εμφάνιση για τον Χρήστο Βαλαβανίδη και τη σύζυγό του Ασπασία Κράλλη
Gossip Cam

Σπάνια εμφάνιση για τον Χρήστο Βαλαβανίδη και τη σύζυγό του Ασπασία Κράλλη

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης και η σύζυγός του, Ασπασία Κράλλη, είναι ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια ηθοποιών, αλλά σπάνια τους βλέπουμε να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και πόσω μάλλον κοινές!

Το ζευγάρι ηθοποιών βρέθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στα γραφεία του Σ.Ε.Η για να προσφέρουν την αρωγή τους στους συναδέλφους τους που έχουν ανάγκη.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα οργανώθηκε η κοινωνική κουζίνα 13:00μμ - 16:00μμ στην οδό Κάνιγγος 33 (γραφεία Σ.Ε.Η.) και προσφέρθηκε φρέσκο, μαγειρεμένο φαγητό στα μέλη που το έχουν ανάγκη. Εκεί βρέθηκαν για να βοηθήσουν ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η. Σπύρος Μπιμπίλας, ο Χρήστος Βαλαβανίδης με την Ασπασία Κράλλη, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Ζαχαρίας Ρόχας και άλλοι.

Τα γεύματα αγάπης διοργανώθηκαν σε συνεργασία του Σ.Ε.Η. με τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος, το Σωματείο Εργαζομένων στο χώρο του χορού και της Ομάδας Αλληλεγγύης των Support Art Workers και μαγειρεύτηκαν από τη συλλογική κουζίνα El Chef.

Μάλιστα ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Η. αποκάλυψε και μέσα από τα social media πως γίνονται συνεχώς δράσεις για την ενίσχυση των ηθοποιών που έχουν ανάγκη και θα συνεχιστούν και με νέα γεύματα αγάπης, αλλά και άλλες πρωτοβουλίες.

Το gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και έχουμε εξασφαλίσει για εσάς πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved