Αποκλειστικό: Κεχαγιάς-Δανέζη: Οι πρώτες paparazzi φωτό μετά το Big Brother! Πού τους εντοπίσαμε;
Gossip Cam

Αποκλειστικό: Κεχαγιάς-Δανέζη: Οι πρώτες paparazzi φωτό μετά το Big Brother! Πού τους εντοπίσαμε;

Σε σχέση ζωής τείνει να εξελιχθεί αυτή που αναπτύχθηκε ανάμεσα στη Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά, ακόμα και αν δεν πρόκειται για έρωτα. 

Γιατί η φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Big Brother, η όμορφη τραγουδίστρια και ο Δημήτρης παραμένουν αχώριστοι και μετά το τέλος του ριάλιτι που τους έκανε γνωστούς στο ευρύ κοινό.

Και δεν είναι... φήμη αλλά έχουμε και αποδείξεις μιας και ο φακός του gossip-tv τούς "τσάκωσε" σε βόλτα τους χθες το μεσημέρι.

Οι δυο τους εθεάθησαν να απολαμβάνουν το όμορφο δειλινό δίπλα από τη θάλασσα, στη Μαρίνα του Φλοίσβου μαζί με ακόμα δύο φίλους τους.

Έκαναν χαβαλέ, η Σοφία είχε αφεθεί στην αγκαλιά του φίλου της αλλά κοιτούσε κατάματα τον Δημήτρη Κεχαγιά ο οποίος επίσης δεν έχανε από τα μάτια του την τραγουδίστρια.

Είναι γεγονός ότι οι δυο τους έχουν αναπτύξει από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους μία πολύ δυνατή χημεία, με κάποιους να υποστηρίζουν πως είναι άκρως ερωτική. Οι ίδιοι δεν έχουν αποκαλύψει αν η σχέση τους προχώρησε παραπάνω από το φιλικό επίπεδο, όμως ο Δημήτρης Κεχαγιάς σε πρόσφατη συνέντευξή του, σε μία προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μάλλον τα... μπέρδεψε ακόμα παραπάνω.

"Εμείς με τη Σοφία, όπως βλέπεις, είμαστε κοντά. Βρισκόμαστε κάθε μέρα. Τώρα, κάτι παραπάνω από μια ανθρώπινη επαφή, όπως έχουμε μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει" τόνισε ενώ όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει ερωτική σχέση ανάμεσά τους είπε ένα μεγάλο... "όχι".

Όταν όμως ρωτήθηκε αν η Σοφία είναι μια γυναίκα που θα μπορούσε να γίνει σύντροφός του εκείνος χωρίς περιστροφές απάντησε: "Ναι, φυσικά θα μπορούσε, γιατί μου έχει δείξει τον χαρακτήρα της. Ήρθαμε πολύ κοντά στο παιχνίδι, έχουμε μάθει πολλά πράγματα, έχουμε πλησιάσει ο ένας τον άλλον, έχουμε ανοιχτεί ο ένας στον άλλον. Αλλά έως εκεί, μέχρι στιγμής".

Δείτε τις πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες τους και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved