Σπάνια εμφάνιση για την κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα! Είναι μία κούκλα!
Gossip Cam

Σπάνια εμφάνιση για την κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα! Είναι μία κούκλα!

Η Φαίδρα Θεοδώρα, κόρη της Βάνας Μπάρμπα έγινε πριν από μερικούς μήνες 18 χρονών όμως ακόμα και αν ενηλικιώθηκε, παραμένει πάντα η μικρή πριγκίπισσα της ευτυχισμένης μαμάς της. 

"Χρόνια σου πολλά μικρή μου πριγκίπισσα…. μεγάλωσες… Δεν θα πάψεις πότε να είσαι για μένα …Το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής μου…. Το δικό μου αστέρι… άνοιξες τα φτερά σου ..Αλλά η αγάπη μου πάντα θα σε ακολουθεί! Χρόνια πολλά Φαιδρούλα μου!" είχε γράψει κάτω από τις φωτογραφίες του πάρτι γενεθλίων της η μαμά Βάνα η οποία παραμένει το ίδιο προστατευτική με την κόρη της όπως και όταν εκείνη ήταν ακόμα μικρό κοριτσάκι.

Ελληνίδα μάνα βλέπετε η όμορφη ηθοποιός η οποία από τότε που έφερε στον κόσμο το παιδί της, είναι αφοσιωμένη στον ωραιότερο ρόλο της ζωής της.

Μαμά και κόρη εθεάθησαν πριν από μερικές μέρες στην καρδιά της Γλυφάδας να απολαμβάνουν τον χειμωνιάτικο ήλιο και μάλιστα όταν εντόπισαν την παρουσία του φωτογραφικού φακού, δεν σταμάτησαν να κάνουν παιχνίδια μαζί του.

Μάλιστα, η Φαίδρα, η οποία δεν είναι το ίδιο εξοικειωμένη με τη μητέρα της στα φωτογραφικά φλας, έδειξε να ντρέπεται λίγο, όμως σύντομα αφέθηκε στα παιχνίδια της μητέρας της, απολαμβάνοντας και εκείνη τις στιγμές αυτές.

Όσο για την ομοιότητα με τη μητέρα της, αυτή είναι παραπάνω από εμφανής, αν και αυτό είναι κάτι που είχαμε διαπιστώσει από τότε που η Φαίδρα αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ, κάνοντας για ακόμα μία φορά περήφανη τη Βάνα Μπάρμπα καθώς το έκανε με πολύ σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Δείτε φωτογραφίες μαμάς και κόρης στο κέντρο της Γλυφάδας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved