Μιμή Ντενίση: Μαθήματα στυλ, μέρα μεσημέρι, στην καρδιά του Κολωνακίου! (photos)
Gossip Cam

Μιμή Ντενίση: Μαθήματα στυλ, μέρα μεσημέρι, στην καρδιά του Κολωνακίου! (photos)

Μία ωραία γυναίκα, μία ντίβα του θεάτρου και της τηλεόρασης, δεν μπορεί παρά να είναι κομψή και ντυμένη στην... πέννα κάθε στιγμή της ημέρας και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. 

Και σίγουρα το παραπάνω είναι στάση ζωής της Μιμής Ντενίση η οποία όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο προσκήνιο, φροντίζει πάντα να δικαιολογεί τον τίτλο μιας από τις πιο καλοντυμένες ηθοποιούς της χώρας μας.

Εδώ μία βόλτα είπε να κάνει στο Κολωνάκι και φόρεσε ένα total black σύνολο με το οποίο πραγματικά εντυπωσίασε. Το είχε συνδυάσει με έναν υπέροχο μαύρο κολιέ ενώ προσεγμένο ήταν και το χτένισμά της όπως και το μακιγιάζ της, παρ' όλο που το έκρυβε η απαραίτητη, πλέον μάσκα για την προστασία από τον κορονοϊό.

H ηθοποιός και θιασάρχης δεν ήταν μόνη σε αυτή τη βόλτα αλλά μαζί με έναν από τους πιο έμπιστους ανθρώπους της, τη στενή συνεργάτιδά της Νατάσα Μπαρμπουνάκη η οποία στέκεται στο πλευρό της εδώ και πολλά χρόνια. Μαζί περπάτησαν σε μερικούς από τους κεντρικότερους δρόμους του Κολωνακίου, απόλαυσαν τον περίπατό τους, έκαναν κάποιες δουλειές που έπρεπε σύντομα και φυσικά θα επέστρεφαν και πάλι στο σπίτι της ηθοποιού που βρίσκεται στο Πεδίο του Άρεως.

Δείτε φωτογραφίες της Μιμής Ντενίση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved