Ξεχάστε τους καβγάδες στον Άγιο Δομίνικο! Το Survivor «δένει» φιλίες! (photos)
Gossip Cam

Ξεχάστε τους καβγάδες στον Άγιο Δομίνικο! Το Survivor «δένει» φιλίες! (photos)

Survivor: Μπορεί στον Άγιο Δομίνικο αυτόν τον καιρό να υπάρχει εμπόλεμο κλίμα, όμως την ίδια ώρα στην Ελλάδα διαπιστώνουμε πως το ριάλιτι επιβίωσης στάθηκε η αφορμή για να δημιουργηθούν δυνατές φιλίες!

Οι δύσκολες συνθήκες, η αφαγία και οι απαιτητικοί αγώνες στον στίβο μάχης ή που θα σε απομακρύνουν ή που θα σε δέσουν τόσο που θα γίνεις φίλος με τον πρώην συμπαίκτη σου.

Αυτό ακριβώς συνέβη σε δύο πρώην Survivors οι οποίοι σχεδόν δύο χρόνια μετά δείχνουν να είναι πολύ καλοί φίλοι.

Ο λόγος για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και τον Γιάννη Δρυμωνάκο οι οποίοι εθεάθησαν στον κέντρο της Γλυφάδας να απολαμβάνουν τον περίπατό τους, παρέα με έναν take away καφέ στο χέρι.

Ο νικητής του φετινού J2US και ο πρωταθλητής κολύμβησης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, μετά από κακουχίες, δύσκολες στιγμές αλλά και πολλές κουβέντες και βράδια... αξημέρωτα στον Άγιο Δομίνικο έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μία δυνατή φιλία που σίγουρα έχει δοκιμαστεί κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Οι δύο φίλοι απόλαυσαν το καφεδάκι τους και τον περίπατό τους ενώ όταν εντόπισαν μπροστά τους τον φωτογραφικό φακό, χαμογέλασαν δείχνοντας να έχουν πολύ καλή διάθεση.

Δείτε φωτογραφίες τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved