Δεν τους σταματά κανένα lockdown! Πρωινή γυμναστική για να διατηρούνται σε φόρμα!
Gossip Cam

Δεν τους σταματά κανένα lockdown! Πρωινή γυμναστική για να διατηρούνται σε φόρμα!

Η καλή φυσική κατάσταση απαιτεί θυσίες, καθημερινή επιμονή και πρόγραμμα! Ο Ηλίας Κρασσάς και η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου κάνουν καθημερινά τη γυμναστική τους, όποιες και αν είναι οι συνθήκες. 

Ο φωτογραφικός φακός "συνάντησε" τον επιχειρηματία σύζυγο της Βίκυς Καγιά σε στιγμές προπόνησης στη Βουλιαγμένη ενώ η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου εθεάθη να... χύνει ιδρώτα στον Εθνικό Κήπο.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια, ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους για τους τρόπους που επιλέγει να αθλείται. Ως γνωστόν, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ζει μόνιμα στη Σουηδία αλλά ακόμα και στο σύντομο ταξίδι που έκανε στην Αθήνα για δουλειές, δεν έχασε ούτε μία μέρα την προπόνησή της.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια στους followers της, παρ' όλο που τα τελευταία 20 χρόνια κάνει γιόγκα και περιστασιακά ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες ενώ περπατάει και πάρα πολύ, ο personal trainer της, της συνέστησε να τρέχει κιόλας ώστε να κάνει καλύτερες καύσεις.

Προσφάτως λοιπόν που βρέθηκε στην Ελλάδα πήρε τους... δρόμους και εμείς την εντοπίσαμε στον Εθνικό Κήπο να απολαμβάνει τη γυμναστική της.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved