'Εντουαρντ Στεργίου: Τι κάνει μετά το GNTM ο «γόης» του ριάλιτι μοντέλων;
Gossip Cam

'Εντουαρντ Στεργίου: Τι κάνει μετά το GNTM ο «γόης» του ριάλιτι μοντέλων;

GNTM: Ο Έντουαρντ Στεργίου κατάφερε στον τελευταίο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα και την προσοχή των expert του χώρου του μόντελινγκ. 

Μόνο που δυστυχώς, ο κορονοϊός είχε άλλα σχέδια για εκείνον και για χιλιάδες νέων όπως ο Έντουαρντ που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και προς το παρόν δεν μπορούν καθώς δεν κινείται τίποτα.

Έτσι, ο νεαρός Άδωνις, προς το παρόν είναι και εκείνος εγκλωβισμένος στο σπίτι του, περιμένοντας να τελειώσει η περιπέτεια με τον φονικό ιό ώστε όλα να επιστρέψουν στην κανονικότητά τους. Και ύστερα ο ίδιος θα είναι σε θέση να διαγράψει την καριέρα που έχει ονειρευτεί στον χώρο του μόντελινγκ.

Μέχρι τότε, ο Έντουαρντ κάνει ό,τι ακριβώς κάνουμε και όλοι εμείς. Έχει περιορίσει στο ελάχιστο τις μετακινήσεις του και ο μόνος λόγος που μπορεί να τον δει κανείς εκτός σπιτιού είναι όταν θέλει να κάνει ψώνια από το σούπερ μάρκετ.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τον εντόπισε κατά την είσοδό του σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Παγκρατίου όπου διαμένει. Μάλιστα, έδειχνε βιαστικός καθώς τον περίμεναν και δύο φίλοι του στο αυτοκίνητο να ψωνίσει και να επιστρέψουν όλοι μαζί στο σπίτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved