Άκης Σακελλαρίου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του!
Gossip Cam

Άκης Σακελλαρίου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του!

Ο Άκης Σακελλαρίου, αν και είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του, έχει καταφέρει να κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Γι' αυτό και γνωρίζουμε πολύ λίγα για εκείνον και την οικογένειά του, που έχει δημιουργήσει με την σύζυγό του Τίνα Βασιλικού.

Το ζευγάρι είναι μαζί και ευτυχισμένο εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες όμως έχει καταφέρει να κινείται αθόρυβα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Άλλωστε και η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού έχει σχέση με αυτόν αφού είναι μία από τις πιο γνωστές διακοσμήτριες εσωτερικών χώρων της χώρας μας. Και όμως, το ζευγάρι καταφέρνει πάντα να κρατά χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας διαχωρίσει τη δουλειά από την προσωπική ζωή.

Γι' αυτό και κρίνεται ως... σπάνια η πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού με τη σύζυγό του κατά την οποία τούς απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Οι δυο τους, κρατώντας καφέδες στο χέρι απολάμβαναν τον περίπατό τους σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Κολωνακίου όπου συχνάζουν.

Χαλαροί, άνετοι και τηρώντας όλες τις οδηγίες για την προφύλαξή τους από τον κορονοϊό οι δυο τους έδειξαν να απολαμβάνουν αυτή τη σύντομη βόλτα τους, τώρα που έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Εκείνος είναι από τους προνομιούχους ηθοποιούς που αυτόν τον καιρό εργάζονται μιας και έχει αναλάβει ρόλο στη σειρά Αγγελική, ο οποίος και σήμανε την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από την πρόσφατη βόλτα του στο Κολωνάκι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved