Παπαληγούρα - Πάντος: Οικογενειακή βόλτα με τους γιους τους στο Ζάππειο
Gossip Cam

Παπαληγούρα - Πάντος: Οικογενειακή βόλτα με τους γιους τους στο Ζάππειο

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε και απαθανάτισε την Λένα Παπαληγούρα και τον σύζυγό της, Άκη Πάντο στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο, μαζί με τα παιδιά τους.

Εν μέσω lockdown και εφόσον όλα τα θέατρα είναι κλειστά, η Λένα Παπαληγούρα το έχει δει σαν ευκαιρία ώστε να περνάει χρόνο με τους τρεις άντρες της ζωής της.

Η κορυφαία ηθοποιός, εκμεταλλευόμενη τις συνθήκες της εποχής τον τελευταίο και παραπάνω χρόνο στην Ελλάδα, έχει αφοσιωθεί πλήρως στα δύο παιδιά της και τον άντρα της.

Της λείπει πολύ η δουλειά της, όπως και σε κάθε επαγγελματία καλλιτέχνη που έχει τόσο καιρό να ανέβει στο θεατρικό σανίδι, όμως δεν παραπονιέται αφού η καθημερινότητά της είναι γεμάτη από παιδικά γέλια και παιχνίδια.

Το ζευγάρι με τους δυο υπέροχους γιους του, βρέθηκαν στο Ζάππειο για χαλαρή βόλτα και για άφθονο παιχνίδι. Ευδιάθετοι και χαλαροί απήλαυσαν την βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας.

Η Λένα Παπαληγούρα και ο Άκης Πάντος απήλαυσαν την οικογενειακή τους βόλτα, κάτω από τον ήλιο της Αθήνας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πανδημία του κορονοϊού.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved