Αγνώριστη η anchorwoman στην καθημερινότητά της! Δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε!
Gossip Cam

Αγνώριστη η anchorwoman στην καθημερινότητά της! Δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε!

Είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Ο φωτογραφικός φακός πρόσφατα την απαθανάτισε σε χαλαρό περίπατό της στο Σύνταγμα

Η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε. Γιατί δεν φτάνει που η μάσκα προστασίας καλύπτει όλο το πρόσωπο και έτσι και αλλιώς είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιος κρύβεται πίσω από αυτή κάθε φορά, είναι και το γεγονός ότι η εν λόγω δημοσιογράφος είναι τελείως διαφορετική στην καθημερινότητά της από ό,τι την έχουμε συνηθίσει κάθε φορά που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

O λόγος για την Κατερίνα Παναγοπούλου, που από Παρασκευή έως Κυριακή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του Μεγάλου καναλιού μεταφέροντάς μας τις ειδήσεις της επικαιρότητας. Η όμορφη δημοσιογράφος, η οποία πάντα εμφανίζεται με πολύ προσεγμένο λουκ, ήταν απαλλαγμένη από το βαρύ τηλεοπτικό μακιγιάζ και έδειχνε καθώς περπατούσε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας σκεπτική.

Όταν εντόπισε τον φωτογραφικό φακό, έδειχνε για λίγα δευτερόλεπτα να εκπλήσσεται αλλά εξοικειωμένη όπως είναι, σχεδόν αμέσως ξεπέρασε την αρχική έκπληξη και συνέχισε το περίπατό της.

Η όμορφη anchorwoman είχε παραδεχτεί στο παρελθόν για τη δουλειά της: «Ο χώρος της τηλεόρασης είναι ένας σκληρός και εξαιρετικά ανταγωνιστικός χώρος εν συνόλω. Η αλήθεια είναι πως κάνοντας για χρόνια οικονομικό ρεπορτάζ έβλεπα ότι ήμασταν πολύ λίγες οι γυναίκες στο συγκεκριμένο πεδίο. Από την άλλη, ο φακός αγαπά τις γυναίκες.

Η όποια δυσπιστία αντιμετώπισα ήταν για τον χρόνο που μεσολάβησε από το "Κατερίνα, θα πας να καλύψεις το νέο ασφαλιστικό" μέχρι το "Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι, το ασφαλιστικό περιλαμβάνει...". Εννοώ πως το βασικό είναι να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Αν δουλεύεις, πείθεις. Αν "τα λες", σε επιλέγουν. Τα ΜΜΕ κοιτούν τον ανταγωνισμό, είναι σκληρά και δεν κάνουν χάρες. Θέλουν να τους φέρνεις το ρεπορτάζ. Αν έχεις το ρεπορτάζ, είναι περιττή η πληροφορία αν είσαι άνδρας ή γυναίκα».

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved