Κασιδόκωστας - Τάμτα: Χαλαρή βόλτα στη Βουλιαγμένη στην ανοιξιάτικη λιακάδα
Gossip Cam

Κασιδόκωστας - Τάμτα: Χαλαρή βόλτα στη Βουλιαγμένη στην ανοιξιάτικη λιακάδα

Εν μέσω lockdown και με τα πάντα να είναι κλειστά λόγω κορονοϊού, η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας βρίσκουν τρόπους για να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές. 

Οι δυο τους είναι αχώριστοι τα τελευταία χρόνια και φυσικά αυτόν τον καιρό απολαμβάνουν πολύ από τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί.

Σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, οι στιλιστικές τους επιλογές θα είναι και εκείνες που θα σχολιαστούν.

Και όχι αδίκως, αφού όταν μιλάμε για την Τάμτα, οι αλλαγές στο styling της είναι αμέτρητες. Την γνωρίσαμε σε νεαρή ηλικία με κόκκινα σκούρα μαλλιά, ενώ τα επόμενα χρόνια πειραματίστηκε ιδιαίτερα με το μάκρος αλλά και τις αφέλειες των μαλλιών της.

Τα τελευταία χρόνια, η Τάμτα δείχνει να έχει αγαπήσει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, το οποίο και απέκτησε λίγο πριν τη συμμετοχή της στη Eurovision.

Φυσικά οι αλλαγές στην εικόνα της μπορεί να είναι αρκετές, ωστόσο η αγάπη για τους δικούς της ανθρώπους παραμένει αναλλοίωτη. «Οι σχέσεις μου με τη μητέρα και την κόρη μου έχουν καλυτερέψει. Η Άννυ πλέον είναι ολόκληρη γυναίκα, σχεδόν έχουμε αλλάξει και τους ρόλους, σε πολλά πράγματα αισθάνομαι ότι είναι και η μαμά μου», είχε δηλώσει η Τάμτα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Διαρκώς στο πλευρό της και ο σύντροφός της Πάρις Κασιδόκωστας, ο οποίος εξακολουθεί να κρατά απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα το ζευγάρι απόλαυσε τον περίπατό του εν μέσω lockdown σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Βουλιαγμένης όπου και ζουν. Ήταν χαλαροί και μαζί τους είχαν και έναν καλό τους φίλο με τον οποίο απόλαυσαν την ανοιξιάτικη λιακάδα.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί. Δείτε τους στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved