Κώστας και Δήμος Μπακογιάννης: Κουβέντες μεταξύ αντρών!
Gossip Cam

Κώστας και Δήμος Μπακογιάννης: Κουβέντες μεταξύ αντρών!

Η παραπάνω φωτογραφία σίγουρα θα αποτελεί για τη Σία Κοσιώνη μία από τις πιο αγαπημένες της αν μπορούσε να μπει στο οικογενειακό άλμπουμ. 

Και αυτό γιατί απεικονίζει τους δύο άντρες της ζωής της, τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη και τον 3 1/2 ετών γιο τους Δήμο στον οποίο έχουν και οι δύο μεγάλη αδυναμία.

Πατέρας και γιος διατηρούν μία πολύ τρυφερή σχέση μεταξύ τους και γι' αυτό απολαμβάνουν κάθε στιγμή που περνούν μαζί.

Μπορεί οι υποχρεώσεις του Δημάρχου Αθηναίων να είναι καθημερινά ιδιαίτερα αυξημένες, όμως πάντα καταφέρνει να βρίσκει ποιοτικό χρόνο για τα παιδιά του και ειδικά για τον μικρότερο, τον Δήμο.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε μία πρόσφατη βόλτα τους στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Παρά το γεγονός ότι συνήθως σε αυτή τη βόλτα δεν λείπει ποτέ η μαμά Σία Κοσιώνη, αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πατέρα και γιο σε πολύ τρυφερές στιγμές τους.

Τρυφερός μπαμπάς εκείνος, πολύ γλυκός ο μικρός Δήμος, πατέρας και γιος έχουν αναπτύξει μεταξύ τους μια πραγματικά ουσιαστική σχέση.

Κάτι που έχει παραδεχτεί και δημόσια σε συνέντευξή του ο Δήμαρχος Αθηναίων. Όταν είχε ερωτηθεί για το τι κάνουν στο σπίτι όταν κάποιος είναι στενοχωρημένος, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε πει:

"Όταν κάποιος από εμάς είναι στεναχωρημένος παίρνουμε μεγάλες αγκαλιές, δίνουμε πολλά φιλιά και λέμε ο ένας στον άλλο πόσο τον αγαπάμε”.

Δείτε πατέρα και γιο σε αυτές τις τόσο όμορφες στιγμές τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved