Ερωτόκριτος: Βγήκε από τη Φάρμα και δεν έχει σταματήσει τις βόλτες!
Gossip Cam

Ερωτόκριτος: Βγήκε από τη Φάρμα και δεν έχει σταματήσει τις βόλτες!

Ο Ερωτόκριτος Κιμιωνής αποχώρησε πρόσφατα από το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, Η Φάρμα και δεν έχει σταματήσει να κάνει βόλτες στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον εντόπισε στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και φυσικά και τον απαθανατίσαμε!
Καλεσμένος πρόσφατα στο Πρωινό, ο Ερωτόκριτος μίλησε για τη συμμετοχή του στη Φάρμα.

«Πριν μπω στη Φάρμα υπήρξε ένα θέμα με το δόντι μου, με συνοδεύσαν δύο άνθρωποι της παραγωγής να πάω στον οδοντίατρο στο Κολωνάκι, όσο ήμουν στην καραντίνα για να φτιάξουμε το δόντι. Ήταν στην γνάθο, όπου είχα κάνει δύο χειρουργεία. Είχα αυτό το σοβαρό θέμα, μπαίνω στην Φάρμα και κάποια στιγμή σπάει η θήκη. Στους κανονισμούς έχουμε πως οτιδήποτε γίνει έρχεται απευθείας διασώστης. Ενημέρωσα ότι είναι sos και χρειάζομαι οδοντίατρο, δεν θα μπορούσα να βγω χωρίς το δόντι. Δεν γνώριζα αν αυτό πρηστεί, έπρεπε απευθείας να δω οδοντίατρο. Περνάει μισή ώρα τίποτα. Επί τρεις ώρες, καμία απάντηση. Όταν τους είπα ότι αν δεν μου απαντήσετε θέλω να επικοινωνήσω με τον δικηγόρο μου αυτή τη στιγμή, τότε είπαν αμέσως "ο Ερωτόκριτος στο δωμάτιο επικοινωνίας". Αυτά δεν παίχτηκαν πουθενά. Δεν μου επέτρεψαν να πάω στο οδοντιατρείο και ήρθε στις 7 το πρωί η οδοντίατρος στη Φάρμα. Ήθελαν να με θυμώσουν για να γίνει ίντριγκα. Φάνηκε ότι ήμουν ένας απόμακρος άνθρωπος, ενώ ενδυνάμωνα τους συμπαίκτες μου», είπε μεταξύ άλλων και υπογράμμισε σε άλλο σημείο: «Έχω έρθει εδώ γιατί πρεσβεύω κάτι. Όταν, λοιπόν, βγει ότι ο Ερωτόκριτος είναι τρελός και τα σπάει. Η παραγωγή έχει δείξει τι λένε κάποια παιδιά, δεν έχει δείξει τι απαντάω εγώ στα παιδιά. Αγνόησαν το πρόβλημα υγείας μου».

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved