Φιλαρέτη Κομνηνού-Γιώργος Παπαγεωργίου: Απολαυστικές φωτό! Μάνα και γιος έγιναν μηχανόβιοι!
Gossip Cam

Φιλαρέτη Κομνηνού-Γιώργος Παπαγεωργίου: Απολαυστικές φωτό! Μάνα και γιος έγιναν μηχανόβιοι!

Με αφορμή την ερτζιανή θεατρική σκηνή του Αθήνα 9,84 fm η Φιλαρέτη Κομνηνού με τον γιο της Γιώργο Παπαγεωργίου βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του σταθμού και τόσο η άφιξή τους όσο και η αναχώρησή τους, ήταν απολαυστικές!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Aπό τη Δευτέρα 19 Απριλίου, η ερτζιανή θεατρική σκηνή του Αθήνα 9.84 άνοιξε αυλαία με την εκπομπή «Πλατεία Θεάτρου» για να φιλοξενήσει ένα μικρό θησαυρό από νεοελληνικά έργα.

Γνωστά και πρωτοεμφανιζόμενα, κωμωδίες, μονολόγους, δράματα, βιογραφίες και αφηγήσεις με αποσπάσματα ζωής.

Ο Αθήνα 9.84, ο σταθμός της πόλης της Αθήνας, στηρίζει έμπρακτα τον πολιτισμό και συνεργάζεται με 10 συγγραφείς, 10 σκηνοθέτες και 40 ηθοποιούς για να χαρίσει ξανά τη μαγεία του θεάτρου στους ακροατές του! Ανάμεσα στους ηθοποιούς που στήριξαν αυτή τη προσπάθεια ήταν και η Φιλαρέτη Κομνηνού με τον γιο της Γιώργο Παπαγεωργίου οι οποίοι χάρισαν στους ακροατές μοναδικές ερμηνείες.

Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής, μαμά και γιος αναχώρησαν με τον πλέον... ανατρεπτικό -κυρίως για την αγαπημένη ηθοποιό- τρόπο.

Ανέβηκαν στη βέσπα του γνωστού ηθοποιού και έφυγαν για το σπίτι. Γεγονός που απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό μιας και δεν βλέπεις συχνά τη Φιλαρέτη Κομνηνού να ανεβαίνει σε... βέσπα.

Δείτε το απολαυστικό φωτογραφικό υλικό παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved