Άννα Πρέλεβιτς-Νικήτας Νομικός: Πού εντόπισε ο φακός το ερωτευμένο ζευγάρι;
Gossip Cam

Άννα Πρέλεβιτς-Νικήτας Νομικός: Πού εντόπισε ο φακός το ερωτευμένο ζευγάρι;

Μπορεί ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως μερικές φορές ο φωτογραφικός φακός, αποδεικνύεται υπέρ του δέοντος... τυχερός!

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και ο αδελφός της αγαπημένης Δούκισσας Νομικού, εδώ και λίγο καιρό μοιράζονται πολύ δυνατά συναισθήματα και είναι ζευγάρι.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv εντόπισε και απαθανάτισε το ζευγάρι σε πολυσύχναστο δρόμο της Γλυφάδας να κάνει την βόλτα του όχι όμως μόνο του αλλά μαζί με την αδελφή της Άννας και έναν φίλο τους.

Ο Νικήτας, ο οποίος ποζάρει συχνά με την αδελφή του στο Instagram έχει σπουδάσει στο Λονδίνο Ναυτιλιακά. Ασχολείται με αυτά και μάλιστα κάνει συχνά ταξίδια στο εξωτερικό για τη δουλειά του. Λατρεύει την οικογένειά του και κυρίως τη μικρότερη αδελφή του, όμως δεν «το ‘χει» με τα φλας και τις κάμερες, προτιμώντας να απέχει.

Η Άννα Πρέβελιτς, η οποία είναι και blogger στο queen.gr, αποφάσισε να αφοσιωθεί στο νέο brand που λανσάρει με την αδελφή της με την οποία είχαν βρεθεί πριν το τελευταίο lockdown στο Ντουμπάι για φωτογράφηση ενώ εντυπωσιάζει τώρα τελευταία με τις εμφανίσεις της στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού Η Τέλεια Απόδραση που παρουσιάζει με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες οι δυο τους απήλαυσαν τον ήλιο της πόλης και συζητούσαν, έχοντας πάντα την παρέα της Τέα Πρέλεβιτς και του κοινού τους φίλου.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved