GNTM: Ηρακλής-Μαρινέλα: Δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους! Οι αγκαλιές και η συνάντηση με τον Αιμιλιάνο
Gossip Cam

GNTM: Ηρακλής-Μαρινέλα: Δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους! Οι αγκαλιές και η συνάντηση με τον Αιμιλιάνο

GTNM: Μπορεί ως ζευγάρι του τελευταίου κύκλου του ριάλιτι μοντέλων να φέρνουμε πρώτο στο μυαλό μας τον Αιμιλιάνο και τη Μαριαγάπη, όμως φαίνεται πως ο Θεός έρωτας έκανε και για... άλλους το θαύμα του!

Ο μεγάλος νικητής του "μεικτού" με αγόρια και κορίτσια GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Μαρινέλα Ζύλα εδώ και καιρό απολαμβάνουν τον απόλυτο έρωτα όμως θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Και παρά το γεγονός ότι θα μπορούσαν να "χρησιμοποιήσουν" τη σχέση τους για τη δημοφιλία, προτίμησαν να μην πουν λέξη και να προστατεύσουν, όσο μπορούσαν τουλάχιστον τον έρωτά τους.

Ακόμα και όταν ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτιζε μαζί σε κάποια δημόσια έξοδό τους, οι δυο τους έδειχναν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε κάθε τους κίνηση ώστε να μη δώσουν περαιτέρω λαβή για σχόλια.

Φαίνεται όμως πως πλέον έχουν χαλαρώσει και έχουν αφήσει στην άκρη αυτό το επιπλέον άγχος.

Ο φωτογραφικός φακός σε πρόσφατη βόλτα τους σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας, τούς απαθανάτισε να είναι τρυφερά αγκαλιασμένοι στη μέση του δρόμου, όπου και έτυχε να συναντήσουν τον Αιμιλιάνο.

Οι τρεις πρώην συμπαίκτες του GNTM φαίνεται πως κάνουν καλή παρέα από τότε και προφανώς δεν έχουν και τίποτα να κρύψουν μεταξύ τους.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved