Γέννησε μόλις πριν δύο μήνες και έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!
Gossip Cam

Γέννησε μόλις πριν δύο μήνες και έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Μόλις πριν από δύο μήνες έγινε μαμά και όχι μόνο έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της αλλά σχεδόν επανήλθε στην παλιά κομψή σιλουέτα της. 

Ο λόγος για τη Μαρία Ματσούκα η οποία τον περασμένο Απρίλιο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Εχθές γεννήθηκε ο γιος μας. Καλωσήρθες μπεμπάκο μας, σε αγαπάμε! Μετά από 9 μήνες αναμονής, επιτέλους σε κρατήσαμε στην αγκαλιά μας! Σε λατρεύουμε! Ευχαριστώ τον γυναικολόγο μου @latzourakis_kostas. Την μαία μου @nicole_roussou.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους – και από τα media – που στήριξαν και σεβάστηκαν την επιλογή μας να κρατήσουμε αυτούς τους 9 υπέροχους μήνες προσωπική υπόθεση! Να είστε καλά όλοι σας με υγεία και αγάπη! Σας ευχόμαστε κάθε ευτυχία. Μαρία & Θέμης», έγραψε η ίδια το πρωί της Κυριακής (11-04) και ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο της μέσα από το μαιευτήριο!

Από τότε, η Μαρία Ματσούκα είναι αφοσιωμένη στην ανατροφή του νεογέννητου μωρού της, όμως τόλμησε για πρώτη φορά να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητα της νέας μαμάς για να ξεσκάσει λίγο με τον σύζυγό της Θέμη.

Είχαν αφήσει όμως το μωρό τους σε καλά χέρια, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους πως το κράτησε για λίγο η γιαγιά, μητέρα της Μαρίας προκειμένου η ίδια και ο σύζυγός της να δροσιστούν λίγο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την όμορφη τραγουδίστρια μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Γιαννίτσα σε παραλία στη Βουλιαγμένη όπου οι δυο τους έδειξαν να χαίρονται την κάθε στιγμή τους.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved