Θέατρο Άλσος: Ερωτευμένα ζευγάρια και λαμπεροί celebs στην Άννα Βίσση!
Gossip Cam

Θέατρο Άλσος: Ερωτευμένα ζευγάρια και λαμπεροί celebs στην Άννα Βίσση!

Η Άννα Βίσση έδωσε ακόμα μία μοναδική συναυλία στο θέατρο Άλσος και οι celebrities, ανάμεσά τους και ευτυχισμένα ζευγάρια, έκαναν... παρέλαση! 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μετά από δύο sold out συναυλίες στις αρχές του μήνα έδωσε ακόμα δύο στις 14 και 15 του μήνα και φυσικά έκανε το κοινό της να την... ξαναερωτευτεί!

Όχι πως είχε πάψει ποτέ να έχει δυνατά αισθήματα για εκείνη, όμως λίγο η καραντίνα, λίγο ο εγκλεισμός, την απομάκρυναν από τους φαν της. Και επειδή αυτοί είναι πολλοί, χθες το βράδυ (15/6) έγινε το αδιαχώρητο στο θέατρο Άλσος, ειδικά από επώνυμους που έσπευσαν να την απολαύσουν.

Ανάμεσά τους ο θεατρικός επιχειρηματίας Θοδωρής Μαροσούλης με τη σύζυγό του Ελεονώρα Μελέτη αλλά και το συγκρότημα Alcatrash με μερικά από τα μέλη της να συνοδεύονται από τις αγαπημένες τους, όπως ο Πέτρος Πυλαρινός με την αγαπημένη τους Βάλια Χατζηθεοδώρου αλλά και ο Ανδρέας Βούλγαρης με την Κατρίνα Τσάνταλη. Επίσης στη συναυλία βρέθηκαν η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη.

Επίσης την όμορφη βραδιά απόλαυσαν ο Άγγελος Κοταρίδης, η ηθοποιός Ορνέλα Λούτη, ο Γιώργος Αρσενάκος, ο Αντύπας, η Άννα Φόνσου, ο Χρύσανθος Πανάς και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Πηγή Δεβετζή.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved