Χαμός το τριήμερο στη Μύκονο! Οι πρώην Survivors, η Καινούργιου και ένα λαμπερό event!
Gossip Cam

Χαμός το τριήμερο στη Μύκονο! Οι πρώην Survivors, η Καινούργιου και ένα λαμπερό event!

Η Μύκονος θυμήθηκε τις... δόξες των καλοκαιριών του παρελθόντος μετά μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο καραντίνας και απομόνωσης, λόγω κορονοϊού! 

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ανέκαθεν θεωρούνταν η καλύτερη ευκαιρία για τους λάτρεις του νησιού ώστε να το επισκεφθούν στις αρχές του καλοκαιριού. Και πράγματι έτσι έγινε φέτος, με τους celebrities να εμφανίζονται στα στενά του νησιού των ανέμων λαμπεροί και κεφάτοι, έτοιμοι να ζήσουν ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Εντοπίσαμε στα στενά της Μυκόνου την Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία φαίνεται πως είχε πολλά να πει με μία "παλιά" Survivor, τη Σόφη Πασχάλη η οποία είχε συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού. Οι δυο τους έδειξαν να απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης και φυσικά διασκέδασαν στα αγαπημένα τους στέκια. Στη Μύκονο η Αννίτα Ναθαναήλ, η Εύη Βατίδου, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Μάκης Τσέλιος, η Χριστίνα Παππά, ο Γιώργος Βάλαρης, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και πολλοί άλλοι.

Ανάμεσα στα events όπου έδωσαν το παρών οι περισσότεροι ήταν στα λαμπερά εγκαίνια ενός νέου χώρου ομορφιάς και ευεξίας.

Η Έλενα Φραγκισκάκη, εγκαινίασε τον τέταρτο κατά σειρά luxury χώρο της αλυσίδας “Azalea Spa”!, αυτήν τη φορά στη στο νησί των ανέμων. Τη μουσική επιμέλεια του opening είχε αναλάβει η γνωστή Dj Μάγκυ Χαραλαμπίδου με μουσικές επιλογές που απογείωσαν το event! Κοντά της είχε τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved