Λένα Παπαρρηγοπούλου-Φαίη Γεωργακοπούλου: Μία Σταρ Ελλάς & μια Playmate αναστάτωσαν τους λουόμενους
Gossip Cam

Λένα Παπαρρηγοπούλου-Φαίη Γεωργακοπούλου: Μία Σταρ Ελλάς & μια Playmate αναστάτωσαν τους λουόμενους

Η Σταρ Ελλάς 2002 Λένα Παπαρρηγοπούλου και η Playmate 2000 Φαίη Γεωργακοπούλου συναντήθηκαν και έκαναν μαζί το μπάνιο τους.

Μάλιστα, κατάφεραν με τα καλλίγραμμα κορμιά τους και τις πόζες τους να αναστατώσουν τους λουόμενους.

Οι δύο γυναίκες δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να περάσουν απαρατήρητες ενώ έγιναν αντιληπτές και από τους παπαράτσι.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως αυτή είναι μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της Λένας Παπαρρηγοπούλου η οποία άφησε το μόντελινγκ για να γίνει συγγραφέας.


Η Ελληνίδα καλλονή, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2002 και έχοντας ακολουθήσει μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, αποφάσισε να αποσυρθεί γρήγορα, ακολουθώντας την πραγματική της κλίση, εκείνο το παιδικό της όνειρο να γίνει συγγραφέας. Θέμα DNA; Ίσως. Είναι άλλωστε απόγονος της οικογένειας του ακαδημαϊκού και εθνικού μας ιστοριογράφου Κωνσταντίνου Παπαρρηγόπουλου.

«Πρόκειται για έναν οδηγό με τις αρχές του στωικισμού» είχε αναφέρει στο παρελθόν μιλώντας στο ΒΗΜΑGAZINO και συμπλήρωσε: «Η στωική φιλοσοφία θέλησε να δώσει απαντήσεις στα πιο σημαντικά ζητήματα της εποχής της (σ.σ.: αναπτύχθηκε στη διάρκεια των ελληνιστικών και ρωμαϊκών χρόνων μιλώντας για έννοιες όπως το Σύμπαν, ο κόσμος, η φύση, η ύλη, η ζωή, η ευδαιμονία, ο άνθρωπος και ο Θεός. Ζητήματα που μέχρι σήμερα αποτελούν καίρια ερωτήματα».

Δείτε τις φωτογραφίες από την παραλία στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved