Παιδιά ήρεμα! Σας βλέπουν!
Gossip Cam

Παιδιά ήρεμα! Σας βλέπουν!

Τον τρελό τους έρωτα στην όμορφη Σκιάθο απολαμβάνουν η εντυπωσιακή περφόρμερ και ο αγαπημένος της! 

Ο λόγος για τη Νίνα Λοτσάρη που το τελευταίο διάστημα ζει τον απόλυτο έρωτα και λιώνει κοιτάζοντας τον σύντροφό της Χρήστο Λεμονίδη.

Η σχέση αυτή κρατάει εδώ και περίπου τρεις μήνες και η αλήθεια είναι πως λόγω περιοριστικών μέτρων ήταν δύσκολο να τους απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός, όμως, τώρα που το lockdown ανήκει πια στο παρελθόν, οι δυο τους δεν σταματούν να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές μαζί σε αγαπημένα τους μέρη. Ένα από αυτά είναι και η Σκιάθος όπου βρέθηκαν για να περάσουν μέρος των διακοπών τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr εντόπισε και απαθανάτισε το ζευγάρι σε μία από τις πολυσύχναστες παραλίες του νησιού να απολαμβάνει βουτιές αλλά και τρυφερά φιλιά και χάδια του ενός προς τον άλλον. Μάλιστα η όμορφη τραγουδίστρια έδειχνε πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του.
Πρόσφατα, η Νίνα Λοτσάρη είχε δηλώσει για την προσωπική της ζωή: «Φταίει ο έρωτας που έχω ομορφύνει; Ο έρωτας είναι όμορφο πράγμα στη ζωή. Μας δίνει ελπίδα και μας κάνει να ονειρευόμαστε. Η δουλειά μας επειδή είναι πολύ δημιουργική μας κάνει να χάνουμε την ψυχή μας, αν δεν την έχουμε».

Δείτε τρυφερά στιγμιότυπα του ζευγαριού στη Σκιάθο, στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved