Έμυ Λιβανίου: Η βόλτα στο Κολωνάκι και το απίθανο στιλ!
Gossip Cam

Έμυ Λιβανίου: Η βόλτα στο Κολωνάκι και το απίθανο στιλ!

Στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την Έμυ Λιβανίου.

Η ίδια, σε μια σπάνια έξοδό της, απαθανατίστηκε από τον φακό μας και όπως θα δείτε, όσο μεγαλώνει, τόσο ομορφαίνει! Κούκλα όπως πάντα και στιλάτη!

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Έμυ Λιβανίου είναι μία ευτυχισμένη μαμά για τα δύο της παιδιά και σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει μιλήσει τόσο για εκείνα όσο και για το διαζύγιό της.

«Θα σας έρθω στη σύνταξη στο εξωτερικό. Χιούμορ κάνω, δεν πρόκειται να πάω να μείνω μαζί τους. "Θα είμαι στο διπλανό σπίτι"», είχε πει η ίδια παλαιότερα στο Πρωινό κάνοντας χιούμορ.

«Έχω πάρα πολύ καλή μαμά. Σε κάθε δύσκολη στιγμή είναι δίπλα μας. Τσακωνόμαστε πάντα για το τι θα βάλει η κάθε μία. Συζητάω τα πάντα με τη μαμά μου. Έχουμε πολύ καλή σχέση και είμαστε κοντά. Πάντα από μικρή έβλεπα εκπομπές της μαμάς μου και τώρα στο youtube έχω δει πώς ήμουνα κι εγώ σε κάποιες. Πολύ συγκινητικό», είχε δηλώσει επίσης η κόρη της, Αλεξάνδρα.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρόσφατη έξοδό της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved