Ευγενία Δημητροπούλου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της μετά τον μυστικό γάμο τους!
Gossip Cam

Ευγενία Δημητροπούλου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της μετά τον μυστικό γάμο τους!

Νιόπαντρη και πολύ λαμπερή εμφανίστηκε προ ημερών στο Ηρώδειο η Ευγενία Δημητροπούλου, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της πλέον Στέλιο Βλατάκη

Η ηθοποιός παντρεύτηκε μυστικά στις 11 Ιουνίου στην Κηφισιά, με πολιτικό γάμο τον γνωστό νευροχειρουργό.

Η Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά, Ήλιος και υποδύθηκε την Λύδα, κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι είχε μιλήσει για την πρόταση γάμου που είχε δεχτεί από τον Στέλιο Βλατάκη στην Φαίη Σκορδά και το πρωινό!

Η Ευγενία Δημητροπούλου είχε αναφέρει τότε στη Φαίη Σκορδά: «Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με την οικογένειά μου, με εκείνους το μοιράστηκα».

Το ζευγάρι, μετά τον μυστικό γάμο του έφυγε για την πανέμορφη Σαντορίνη όπου και πέρασε τον μήνα του μέλιτος.

Λίγο αφότου επέστρεψε έκανε και την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή του στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση "Οθέλλος" όπου πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος και ο Αιμίλιος Χειλάκης. Αποχωρώντας από το Αρχαίο Ωδείο που βρίσκεται στη "σκιά" της Ακρόπολης, το ζευγάρι πέρασε και μία βόλτα από τα παρασκήνια για να συγχαρεί τους συντελεστές, με τον Αιμίλιο Χειλάκη να συστήνεται με χαρά στον σύζυγο της αγαπημένης του φίλης, όπως απαθανάτισαν οι φωτογραφικοί φακοί.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη εμφάνισή τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved