Καρέ - καρέ η άφιξη του Αντετοκούνμπο στη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Gossip Cam

Καρέ - καρέ η άφιξη του Αντετοκούνμπο στη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Με μια μικρή καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σήμερα (17/9).

Στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου συναντήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (17/9) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η μητέρα του Βερόνικα και ο αδερφός του Άλεξ με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή την τελετή πολιτογράφησης ως Ελλήνων της μητέρας του Greek Freak και του αδερφού του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με μικρή καθυστέρηση σε σχέση με την αρχική ανακοίνωση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον διάλογο που είχε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να ζητά συγνώμη εξηγώντας ότι «έχω τα παιδιά, είχα και προπόνηση στις 8:30» με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τον δικαιολογεί προσθέτοντας ότι «σήμερα έχουμε και την κίνηση λόγω της συνόδου EUMED 9».

Νιώθαμε πάντα Έλληνες και η εξέλιξη αυτή αποτελεί απλά μια σφραγίδα» συνέχισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την Κατερίνα Σακελλλαροπούλου να σημειώνει «ξέρω ότι πάντα νιώθατε Έλληνες» συγχαίροντας την κυρία Βερόνικα για τα παιδιά της.

Ο πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς σημείωσε από την πλευρά του πως «είναι ιστορικό ότι είσαστε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ευχαριστώ που μας καλέσατε σαν οικογένεια. Πάντα Έλληνες νιώθαμε, πήγαμε σε ελληνικό σχολείο, ξέρουμε ελληνικά, ξέρουμε την ελληνική κουλτούρα και αυτό έβαλε τη σφραγίδα». «Πάντα ένιωθα home την Ελλάδα», συμπλήρωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Πάντα μπορεί κανείς να έχει και μια δεύτερη ή τρίτη πατρίδα», απάντησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενώ του είπε «Είστε πρότυπο για όλα τα παιδιά. Το να έχουν τα παιδιά τη φωτογραφία σου στο δωμάτιό τους είναι ένα βάρος αλλά αυτό το κερδίζει κανείς με την παρουσία του και το ύφος του. Αυτό το παίρνει κανείς από το σπίτι του. Σας τιμούν ιδιαίτερα όλα αυτά».

Όταν, μάλιστα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρατήρησε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έρχεται συχνά στην Ελλάδα εκείνος της απάντησε ότι «φέρνω στην Ελλάδα τους γιους και την κοπέλα μου, κάνουμε διακοπές εδώ. Δουλεύω στην Αμερική».

Δείτε καρέ - καρέ την άφιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved